KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ADRIANO_GALLIANI"
Berlusconi: Megyünk tovább, Gallianival! 2013. november 30. 14:18 Fordulat: Adriano Galliani folytatja munkáját a Milan ügyvezetői pozíciójában - ezt főnöke, a klubtulajdonos Silvio Berlusconi jelentette be szombaton. Már csak az a kérdés, hogy meddig lehet a második embere. Az olasz sajtó arról ír, hogy a "paradigmaváltás" elkerülhetetlennek tűnik.
 
Már félig tele a pohár a Milannál 2013. szeptember 29. 10:37 Adriano Galliani, az AC Milan vezérigazgatója szerint bátorítást adhat a szombati 1-0-s hazai győzelem a Sampdoria ellen, különösen azért, mert azt az eltiltását töltő Mario Balotelli nélkül sikerült kiharcolni. Szerinte csapata kikászálódik a gödörből, és ha mindenki egészséges lesz végre a keretben, újra erőre kapnak, és megállíthatatlanok lesznek.
 
Balotelli: Ez még nem a csúcsformám 2013. február 4. 11:03 Mario Balotellinek 90 perc elég volt ahhoz, hogy megtriplázza góljainak számát az idényben, a Manchester City mezében csak egyszer talált be nyár óta, a Milanban rögtön duplázott, mesésre sikerült vasárnapi bemutatkozása az Udinese ellen, a San Siróban. Ő szerzett vezetést, s a végén, 1-1-nél, a 94. percben nem hibázta el a büntetőt. Hogy is hibázhatta volna, a Cityben nyolcból nyolcszor volt eredményes a mészpontról.
 
Galliani: De Jong a Serie A fogása! 2012. augusztus 31. 14:14 Négymillió euróért a Milan játékosa a következő három évre a holland világbajnoki ezüstérmes Nigel de Jong, akit a szintén frissen elcsábított Bojan Krkiccsel és Mbaye Nianggal együtt már ott is találunk a csapat Bolognába utazó keretében.
 
Silva és Ibra mégis elmegy a Milanból? 2012. július 10. 13:57 Adriano Galliani nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy Thiago Silván és Zlatan Ibrahimovicon a nyáron mégis túlad a Milan. Az ügyvezető elismerte, klubja anyagilag nem tudja felvenni a versenyt a nyugati, főként a spanyol nagyokkal.
 
Halasztani akar a Milan 2012. február 2. 14:35 Adriano Galliani, a bajnoki címvédő AC Milan alelnöke azt kéri az Olasz Labdarúgó-szövetségtől, hogy halasszák el a vasárnapra kiírt, Napoli elleni hazai rangadójukat.
 
"Vagy Tévez, vagy senki!" 2011. december 26. 10:47 Adriano Galliani, a Milan alelnöke kerek-perec kijelentette, egyetlen futballista érdekli csupán a klubot: ez pedig Carlitos Tévez. Senki más.
 
Galliani: Drogba vagy Anelka? Mindkettő! 2011. november 15. 19:41 Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy egy januári kölcsönügylet keretében a San Siróba hozza Didier Drogbát vagy Nicolas Anelkát a Chelsea-től - megfogadva a mindkét csapatnál megfordult sztáredző, Carlo Ancelotti tanácsát.
 
Ibra: Köszönök Guardiolának, aztán... 2011. november 7. 20:28 Míg Ignazio Abate Antonio Cassanónak ajánlotta a Milan vasárnapi 4-0-s győzelmét a Serie A 11. fordulójában, addig a lábadozó csatár nyílt levélben köszönte meg mindenkinek a támogatást. Eközben Adriano Galliani általános igazgató már az átigazolási piac elé tekintett, de mégsem ez kavarja a legnagyobb vihart a bajnoknál, hanem Zlatan Ibrahimovic ügye, aki ismét megszólalt Josep Guardiola kapcsán, hamarosan jön ugyanis a „nagy találkozás"!
 
A Milan hiába akarta Thiago Alcántarát 2011. augusztus 16. 11:21 Joggal érezhette úgy a Milan, hogy most, Cesc Fabregas érkezésével kell bepróbálkozni a Barcelonánál a sokra tartott Thiago Alcántara elhozásával, de a válasz egyértelmű nem volt - árulta el Adriano Galliani.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu