Balotelli: Ez még nem a csúcsformám

Szerző: SHLétrehozva: 2013. február 4. 11:03
Mario Balotellinek 90 perc elég volt ahhoz, hogy megtriplázza góljainak számát az idényben, a Manchester City mezében csak egyszer talált be nyár óta, a Milanban rögtön duplázott, mesésre sikerült vasárnapi bemutatkozása az Udinese ellen, a San Siróban. Ő szerzett vezetést, s a végén, 1-1-nél, a 94. percben nem hibázta el a büntetőt. Hogy is hibázhatta volna, a Cityben nyolcból nyolcszor volt eredményes a mészpontról.


"Úgy volt, hogy a padon kezdek, de Pazzini meghúzodott, így mégis én játszottam. Azt hittem, csak a végén szállok be, de készen álltam a feladatra. Utólag örülök, hogy így alakult, jól sikerült a meccs. Többet is lehettem volna játékban, de még érzem az edzéseket a lábamban. Még fejlesztenem kell a kondíciómon. Erős a Milan támadósora, sok lehetőséget teremtettünk, nem volt könnyű dolgunk, mert a kapusuk nagyon jól védett. A játék képe alapján megérdemeltük ezt a győzelmet" - értékelte saját és csapata teljesítményét Balotelli a Sky Sport Italiának.

Az alelnök Adriano Galliani amellett, hogy Balotellit dicsérte, nem győzte hangsúlyozni, ez az igazolás az, amely visszahelyezte a Milant az európai sztárklubok térkérére. "Felismertük, hogy korszakváltásra van szükség. Ez már az új Milan. Az új Milan első éve."

"El Shaarawy, Balotelli, Niang. A Barca támadóhármasához hasonlíthatnám őket. Persze nekünk nincs Messink, és korábban nem is játszottunk 4-3-3-at, de reméljük, hogy tetszik a szurkolóinknak" - tette hozzá, azt is megemlítve, hogy nemsokára új bérletárusítási kampányba kezd a Milan.

BALO-DUPLA

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Balotelli első Milan-meccsén duplázott
Egy utolsó pillanatban megadott tizenegyessel nyert 2-1-re az AC Milan az Udinese ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában. Szebben nem is sikerülhetett volna az újonnan vásárolt Mario Balotelli bemutatkozása, ugyanis...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu