Silva és Ibra mégis elmegy a Milanból?

Szerző: SHLétrehozva: 2012. július 10. 13:57
Adriano Galliani nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy Thiago Silván és Zlatan Ibrahimovicon a nyáron mégis túlad a Milan. Az ügyvezető elismerte, klubja anyagilag nem tudja felvenni a versenyt a nyugati, főként a spanyol nagyokkal.


 

Galliani a szezon végeztével leszögezte, Silva és Ibrahimovic nem eladó, ehhez képest előbbi majdnem a PSG-hez szerződött néhány héttel ezelőtt. Ezt követően megismételte a sportvezető, az említett két játékos érinthetetlen, majd most…

„Az életben minden lehetséges, a piac állandóan változik. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy távoznak, de bármi lehetséges – történnek olyan dolgok, amelyekre nem számítasz.”

„Az átigazolási időszak nagyon hosszú, ki tudja, mi fog történni? Tavaly nem gondoltam volna, hogy az utolsó nap szerződtetni tudjuk (Antonio) Nocerinót. Augusztus 31-ére azonban ütőképes Milan áll össze” – nyugtatta meg csapata szurkolóit az ügyvezető.

Arra ugyanakkor egyértelműbb választ tudott adni, hogy érkeznek-e a világsztárok a San Siróba. Sok jóval nem kecsegtetett.

„Nem tudom, ki számít topjátékosnak, talán azok, akik drágák. Megismétlem, messze vagyunk a spanyol nagyoktól. Ezt már elmondtam pár évvel ezelőtt is.”

„Húsz évvel ezelőtt több pénzünk volt a Real Madridnál és a Barcelonánál, most viszont feleannyi bevételt termelünk.”

„Olaszország megváltozott, a gazdaság átalakult. Ez nemcsak a Milan problémája, hanem az egész olasz focié. Néhány játékos megfizethetetlen a Milannak, az Internek vagy a Juventusnak.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu