Berlusconi: Megyünk tovább, Gallianival!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 30. 14:18
Fordulat: Adriano Galliani folytatja munkáját a Milan ügyvezetői pozíciójában - ezt főnöke, a klubtulajdonos Silvio Berlusconi jelentette be szombaton. Már csak az a kérdés, hogy meddig lehet a második embere. Az olasz sajtó arról ír, hogy a "paradigmaváltás" elkerülhetetlennek tűnik.


"A sajtó elé szerettem volna járulni, hogy elmondjam a következőket, de az időjárási körülmények megakadályoztak ebben. A Milannál a nyugalom az úr, megyünk tovább, úgy látom, hogy most már Galliani is így látja ezt, derűsnek mutatkozott a tegnap esti vacsorán. Nem lesznek nagy változások az egyesület háza táján" - olvasható abban a közleményben, amelyet Berlusconi az ANSA olasz hírügynökséghez juttatott el szombat délután.

Az első reakciók arról szólnak, csak afféle időhúzásról lehet szó, a háttérben ugyanis arról folyhatnak a tárgyalások, jár-e bánatpénz a tart sporvezetőnek, és ha igen, mekkora az az összeg, amely megilleti.

Feladatait Berlusconi lánya, Barbara vehetné át a jövőben, akinek állítólag forradalmi elképzelései vannak a klubmenedzsment és a játékosmegfigyelés terén.

Galliani pénteken jelentette be, hogy legkésőbb az utolsó BL-csoportmérkőzés után, tehát decemberben lemond a Milan ügyvezetői és alelnöki posztjáról.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu