Véget ért Arn csodás római kalandja

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 13. 13:13
Három ellenfélen jutott túl Arn Gréta a 2 050 000 dollár összdíjazású római salakos torna negyeddöntőjében, ám a csodás olaszországi kaland véget ért, miután Li Na két szettben legyőzte a feltörekvő magyar teniszezőnőt. A negyedikként kiemelt kínai 1 óra 8 perc alatt végzett ellenfelével.


INTERNAZIONALI BNL D’ITALIA, RÓMA (salak, 2 050 000 dollár), 2. FORDULÓ:
Li Na (kínai, 4.)-Arn Gréta (magyar)

Nem hozott szerencsét péntek 13-a Arn Grétának Rómában, mert bár a negyeddöntőig kiválóan játszva hidegvérrel verte meg riválisait, a nyolc között megálljt parancsoltak neki. Li Na túl nagy falatnak bizonyult a számára, a meccs könnyedségét az idő és a 6:3, 6:1-es végeredmény is alátámasztja.

A magyar lány becsületére váljék, hogy teljesen kilátástalan helyzetben is küzdött, hiszen a kínainak csupán a negyedik meccslabdáját sikerült kihasználnia. Érdekes, a meccsen egyetlen ászt sem adogattak a hölgyek, a magyar lány egy, a kínai három kettőshibát vétett.

Li Na az elődöntőben a Schiavone-Stosur összecsapás győztesével találkozik majd. 

A NEGYEDDÖNTŐ TOVÁBBI PÁROSÍTÁSAI:
Wozniacki (dán, 1.)-Jankovics (szerb, 5.)
Schiavone (olasz, 2.)-Stosur (ausztrál, 6.)
V. Azarenka (fehérorosz, 3.)-Sarapova (orosz, 7.)

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Djokovics: csak a szokásos győzelem
Novak Djokovics 34. mérkőzését is megnyerte 2011-ben, miután csütörtök késő este két szettben, 6:4, 6:1-re legyőzte Stanislas Wawrinkát a római ATP 1000-es tornán. A negyeddöntőben a svéd Robin Söderlinggel mérkőzik meg...
Tovább a teljes cikkhez »
 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Magyar királynője lehet Rómának!
Újabb teniszkrimit élt túl Rómában, a Foro Italico salakján a viadal egyetlen magyar résztvevője, Arn Gréta és bejutott a negyeddöntőbe! Szinte hihetetetlen, de ugyanúgy 3:6, 7:6, 7:6-ra és ugyanúgy több mint három órás csatában...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu