Magyar királynője lehet Rómának!

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 12. 14:30
Újabb teniszkrimit élt túl Rómában, a Foro Italico salakján a viadal egyetlen magyar résztvevője, Arn Gréta és bejutott a negyeddöntőbe! Szinte hihetetetlen, de ugyanúgy 3:6, 7:6, 7:6-ra és ugyanúgy több mint három órás csatában diadalmaskodott Jelena Vesznyina ellen, mint az első körben, a Roland Garros-győztes Szvetlana Kuznyecovával szemben. Az elődöntőbe jutásért a kínai Li Na ellen játszhat a rangos salaktornán.


Arn Gréta az első magyar teniszezőnő, aki negyeddöntőbe jutott Rómában, igaz, egyszer már hirdettek magyar győztest ezen a viadalon Temesvári Andrea személyében, de azt a versenyt még Perugiában rendezték.

Letette a névjegyét Arn Gréta Rómában, ismét bebizonyította, hogy hét élete van, és a kínai Li Na ellen már a legjobb négy közé jutásért mérkőzhet pénteken.

A nyitó körben szetthátrányból, két rövidítéses játszmában gyűrte le a többszörös GS-győztes Szvetlana Kuznyecovát, s most, egy másik orosz, Jelena Vesznyina ellen lekopírozta ezt a forgatókönyvet, ugyanaz a végeremény született: 3:6, 7:6, 7:6. Ezúttal is több mint három órán át űzték-hajtották egymást a felek, de 12 perccel rövidebb volt a teniszmaraton, mint az első körben. A magyar 5:3-nál két meccslabdát is hárított.

Arn 225 ponttal és 41450 dollárrral gazdagodott csütörtökön, óriási fegyvertényt hajtott végre, de két tornagyőzelmét többre értékeli az eddig római menetelésnél, mert tudja, hogy döntőt nyerni a legnehezebb.

INTERNAZIONALI BNL D’ITALIA, RÓMA (salak, 2 050 000 dollár), NYOLCADDÖNTŐ:
Arn Gréta (magyar)–Vesznyina (orosz) 3:6, 7:6 (7-3), 7:6 (7-3)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu