Tokióban javított Rafa Nadal

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 5. 12:12
A váratlan bangkoki veresége után Tokióban az 1,1 millió dollár összdíjazású, kemény pályás, ATP 500-as Grand Prix-n folytatta ázsiai körútját a világelső Rafa Nadal. Az első fordulóban alaposan megdolgoztatta őt a kolumbiai Santiago Giraldo (63.), de végül egy óra ötven perc alatt 6:4, 6:4-re győzött a spanyol.


Az első kiemelt Rafa Nadal ellenfele mind a négy fogadóelőnyét hárította és összesen négy ászt adogatott, így jobbnak bizonyult kolumbiai riválisánál.

Nadal a negyeddöntőbe jutásért a selejtezőből érkezett kanadai Milos Raoniccsal (200.) találkozik, aki 22 ászt ütött a francia Serrának. A mallorcai első komolyabb tesztje az elődöntőben Feliciano López ellen lehet (júniusban a Queens Clubban kikapott tőle) vagy esetleg az osztrák Jürgen Melzer ellen. Bár a negyeddöntőben a francia Richard Gasquet sem tűnik könnyű kalandnak, feltéve, ha a francia legyőzi a Gulbist verő Dmitrij Turszunovot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Szenzáció: kikapott Rafa Nadal!
Elképesztő mérkőzésen élete legfontosabb győzelmét aratta a világranglista 53. helyén álló Guillermo García-López a bangkoki ATP 250-es, 551 ezer dollár összdíjazású tenisztornán: a négy között szetthátrányból fordítva, 24(!)...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu