KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ATP_TOKIO"
Nadal-Murray döntő 2,5 év után 2011. október 8. 10:47 A 2009-es Indian Wells-i Masters óta először játszhat döntőt Rafa Nadal és Andy Murray, miután mindketten két szettben kvalifikálták magukat szombaton a tokiói ATP-torna (1.1 millió dollár, keménypálya) fináléjába. A salakkirály az amerikai Mardy Fisht, a brit kedvenc a spanyol David Ferrert intézte el a legjobb négy között.
 
Nadal oktatott, Stosur kiesett 2011. október 4. 13:15 Játszi könnyedséggel kvalifikálta magát a nyolcaddöntőbe az első kiemelt Rafa Nadal a tokiói, 1.1 millió dollár összdíjazású keménypályás tenisztornán. Eközben Pekingben három szettben vereséget szenvedett a US Open idei győztese, Samantha Stosur, szintén a legjobb 16 közé jutásért.
 
Nadal öldöklő csatában döntős Tokióban 2010. október 9. 11:01 Két meccslabdát hárítva, döntő szett rövidítésben harcolta ki a döntőbe jutást a világelső Rafael Nadal a tokiói 1,1 millió dollár összdíjazású férfi tenisztornán a szerb Viktor Troicki ellen. A mallorcai zseni ellenfele szezonbeli nyolcadik ATP-döntőjében Gael Monfils lesz.
 
Tokióban javított Rafa Nadal 2010. október 5. 12:12 A váratlan bangkoki veresége után Tokióban az 1,1 millió dollár összdíjazású, kemény pályás, ATP 500-as Grand Prix-n folytatta ázsiai körútját a világelső Rafa Nadal. Az első fordulóban alaposan megdolgoztatta őt a kolumbiai Santiago Giraldo (63.), de végül egy óra ötven perc alatt 6:4, 6:4-re győzött a spanyol.
 
Del Potro a legjobb tízbe masírozott 2008. október 6. 09:30 Az argentin tenisz hatalmas reménységének, Juan Martin Del Potrónak nem sikerült idei ötödik tornáját megnyernie Tokióban, ennek ellenére nem nagyon lehet nála boldogabb embert találni a férfi tenisz világában: bekerült ugyanis a világ tíz legjobb versenyzője közé, hazájából ő éppen a tizedik, akinek sikerült a bravúr. A 20 éves ifjú csillag 31 meccsen 29 győzelmet aratott a wimbledoni Grand Slam-torna óta, és gyaníthatóan még nem ért véget menetelése.
 
Kiesett a címvédő, Roddick a négy között 2008. október 3. 18:19 Juan Martin Del Potro kétszettes, könnyed sikerrel vetett véget a címvédésről álmodozó David Ferrer menetelésének a 869 ezer dollár összdíjazású férfi tenisztorna negyeddöntőjében. A nyár óta bombaformában játszó argentin a francia Richard Gasquet-val találkozik a legjobb négy között. A másik ágon Andy Roddick nem kegyelmezett a szerb Victor Troickinek, és a cseh Tomas Berdych ellen harcolhatja ki két hét alatt második döntős szereplését.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu