Vucsinics: Anglia vagy a Juventus?

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 18. 11:15
Római távozása küszöbén áll Mirko Vucsinics, akinek ügynöke a Sky Sportsnak elárulta, Angliában tárgyalt, de a Juventus vezetőivel is egyeztetett.


„Angliában jártam, hogy feltérképezzem a helyzetet, de nem csak Mirko ügyében egyeztettem, több futballistát képviselek. Mindenesetre őt régóta kötik átigazolási hírek a szigetországhoz" – kezdte Alessandro Lucci.

Lapértesülések szerint a Blackurn lenne a legkomolyabb érdeklődő iránta, és állítólag hajlandó lenne megadni az olaszok által elvárt 11,5 millió eurós összeget.

A helyzet viszont nem egyszerű, és egy angol középcsapatnál lehet hogy a 27 esztendős csatár számára is vonzóbb választás lenne hírneve alapján a Juventus.

„Valóban találkoztam a Juve vezetőivel is, több játékosról tárgyaltunk. Részleteket kértek Vucsinicset lletően, de mások felől is érdeklődtek" – fogalmazott sejtelmesen az ügynök.

Ez egy kezdeti lépés, és azt is tisztáznunk kell, hogy római pályafutása valóban véget ért-e. Egy biztos, jól érzi magát a fővárosban, ahol egy háza is van. Célja az, hogy a klubnál maradjon minél hosszbb ideig, de a futballban gyorsan változnak az események."

A montenegrói saját mércéjével nézve visszafogott szezont zárt, 28 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, 22-szer kezdőként, összesen 10 találatot jegyzett.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu