KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MIRKO VUCSINICS"
A Juve elveszítette Vucsinicsot 2014. február 13. 23:06 Nem elég, hogy kiszorult a kezdőből a szezonban, a nyár óta másodszor is komolyabb sérülést szenvedett el Mirko Vucsinics, a Juventus 30 éves, montenegrói csatára.
 
Juve-Milan Vucsinics nélkül 2013. október 3. 21:42 Combizomhúzódással küszködik Mirko Vucsinics, aki kihagyja emiatt a vasárnap esti Juventus-Milant - erősítette meg a torinói klub csütörtökön.
 
Fényes nappal rabolták ki a Juve-sztárt 2011. szeptember 10. 10:24 Keserű tapasztalatokat szerzett Torino közbiztonságáról a Juventus új csatára: a Corriere dello Sport tudomása szerint csütörtökön délelőtt fényes nappal rabolták ki Mirko Vucsinicset.
 
Az Inter lenyomta a Milant és a Juvét is 2011. augusztus 19. 11:42 Az Inter győzelmével ért véget a Trofeo Tim, a három olasz topcsapat részvételével tartott csütörtöki villámtorna Bariban, a második helyen a Juventus, a harmadikon a Milan végzett.
 
Toni-tripla, Vucsinics-gól, 8-0 2011. augusztus 5. 19:37 Nyolc-nullás győzelmet aratott a Juventus labdarúgócsapata a negyedosztályú Cuneo Calcio ellen, péntek, kora este, Chiusa Pesióban. Luca Toni triplázott, betalált az új igazolás Mirko Vucsinics. Matri, Marchisio, Pasquato és Ruggiero is megzörgette a hálót. Jövő szombaton a Betis következik Salernóban, a Milan elleni Berlusconi-kupa mérkőzéssel zárják az előszezont a Zebrák.
 
Vucsinics: Örülök, hogy a Juvéba mentem! 2011. augusztus 2. 10:32 Alighogy otthagyta a Budapestre igyekvő Romát, máris megszólalt Mirko Vucsinics. A Juventus újdonsült futballistája a hetedik mennyországban érzi magát.
 
Vucsinics aláírt a Juventushoz 2011. augusztus 1. 23:09 A Juventus hivatalosan bejelentette, hogy szerződtette Mirko Vucsinicset a Romától. A támadó így a Vasas ellen szerdán már nem lép pályára.
 
Vucsinics: irány a Juventus! 2011. július 30. 13:47 Az AS Roma csatát vesztett a Juventusszal szemben. A fővárosi klub által marasztalt Marko Vucsinics ugyanis távozik a klubtól, és a La Gazzetta dello Sport információi szerint a torinói csapatban folytatja a pályafutását. A "Zebrák" 15 millió eurót pengetnek ki a montenegrói labdarúgóért.
 
Vucsinics: Anglia vagy a Juventus? 2011. június 18. 11:15 Római távozása küszöbén áll Mirko Vucsinics, akinek ügynöke a Sky Sportsnak elárulta, Angliában tárgyalt, de a Juventus vezetőivel is egyeztetett.
 
Mégis marad a Roma csillaga? 2011. április 26. 18:11 Hiába állnak érte sorban a nagycsapatok, úgy tűnik, mégis marad a Romában Mirko Vucsinics. Ügynöke legalábbis ezt állítja.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu