Visszatért a védő, bizakodhat a Loki!

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 11. 19:25
Jó hír a bajnokok Ligájában érdekelt Debrecen szurkolóinak, hogy szerdától ismét együtt készül a csapattal Mészáros Norbert. A magyar futballbajnok védője tulajdonképpen szeptember vége óta maródi, ám a klub hivatalos honlapja szerint most már teljes értékű munkára képes. Bíró Péter jövő héten kezdi a teljes értékű munkát.


Két nap pihenő után szerdán ismét munkába állt a DVSC-TEVA együttese. A délelőtti edzésen együtt gyakorolt társaival Mészáros Norbert, aki tulajdonképpen a Ferencváros elleni találkozó óta bajlódott sérüléssel, és bár többször megpróbálkozott a játékkal, sérülése mindig kiújult.

A csapatnál bíznak benne, hogy a védő ezúttal teljesen felépült, és hamarosan bevetheti őt Herczeg András klubmenedzser.

Az előző szezon tavaszi, Újpest elleni mérkőzésén keresztszalag-szakadást szenvedett Bíró Péter jövő héten kezdi el a teljes értékű munkát, a játékos egyelőre az NB II-es csapat edzéseit látogatja majd.

Dankó Mihály rehabilitációs edzőtől megtudtuk, hogy Feczesin Róbert továbbra is különmunkán van, a támadó idén már nem lép pályára, mint ahogy a nemrég megműtött Mohl Dávid és Máté Péter sem.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu