Vecsésen botlott a listavezető Bőcs

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 18. 16:13
Bár az első félidő közepén George révén a vendégek szereztek vezetést, ezt követően nem tudták kihúzni kapott gól nélkül a lelkes vecsésiekkel szemben a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 11. fordulójában. A hazaiak Folmer góljával egyenlítettek, találat után elszabadultak az indulatok és a hazaiaktól Kiskapusit, a vendégektől Irhást állította ki a játékvezető.


LABDARÚGÓ NB II, KELETI CSOPORT, 11. FORDULÓ
VECSÉS – BŐCS 1–1 (0-1)
Vecsés. 200 néző. V: Kovács G. (Deutsch, Kepe)
VECSÉS: Kovács B. – Máj, Hungler, Kiskapusi, Csirinyi (Búza, 68.) – Molnár I., Folmer, Csillag (Molnár Z., 50.), Lukács – Králik, Hoffmann (Mészáros, 52.). Vezetőedző: Pisont István.
BŐCS: Hamar – Kóka, Cséke, Martis, Szakszon (Vass, 76.) – Siróczki, Irhás, Jeney (Lipták, 46.), George – Ondó (Zsarnai, 63.), Bardi. Vezetőedző: Tóth László.
Gólszerző: Folmer (73.), ill. George (25.) Sárga lap: Molnár I. (57.), Molnár Z. (60.), Králik (65.), ill. Jeney (9.), Hamar (38.), Lipták (66.), Szakszon (71.)
Kiállítva: Kiskapusi (75.), ill. Irhás (75.)



A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 11. fordulójában a listavezető Bőcs a kilencedik helyezett Vecséshez látogatott. A papírforma alapján nem a Pisont István által dirigált hazaiak tűntek esélyesnek, akik fekete karszalaggal játszottak, mivel a héten elhunyt edzőjük édesanyja.

Kezdetben mindkét csapat felvállalta a nyílt sisakos támadófutballt, ám a hazaiak voltak kapura veszélyesebbek. A legnagyobb helyzet Králik előtt adódott a 4. percben, akinek lövését Hamar kapusnak kellett kitornáznia a léc alól.

A vendégek inkább távoli lövésekkel próbálkoztak, illetve azzal, hogy megjátszák a villámgyors George Menougongot. A bőcsiek vezető gólját is ő szerezte a 25. percben, igaz nem csapattársaitól, hanem a vecsési védőktől kapott egy labdát, majd egy igazítás után a 16-os jobboldali csücskétől a kapu bal alsó sarkába lőtt (0-1).

Már a gól előtt is kezdett kissé leülni a meccs, ezt követően pedig aztán teljesen visszaesett az iram, mert vezetésük birtokában a bőcsiek ráálltak az időhúzásra – egy sárga lapot kapott is ezért Hamar kapus a 38. percben – és a kontrákra. Vezettek is néhány ígéretesnek tűnő támadást, de amikor ketten vezették egy védőre a labdát, azt is elügyetlenkedték.

Aztán a második félidőben időnként leblokkolt a védelmük, s a 60. percben Folmer lövését kellett bravúrral hárítania Hamar kapusnak. A játékrész közepén kezdtek elszabadulni az indulatok, a játékvezetőnek negyed óra alatt öt sárga lapot is ki kellett osztania. Ekkor már a hazaiak játszottak mezőnyfölényben, amely végül a 73. percben érett góllá. Ekkor egy hosszú indítást elvétettek a védők, így a labda eljutott Folmerhez, aki középről, a 16-os vonaláról átemelte azt a kifutó Hamar fölött, amely a kapu közepében kötött ki (1-1).

A találat után a játékosok nem bírtak magukkal: a kakaskodás végén a játékvezető a hazaiaktól Kiskapusit, a vendégektől pedig Irhást állította ki. A végén mindkét gárda próbálkozott a győztes gól megszerzésével, de ez már egyiknek sem sikerült, a döntetlen reálisabbnak is tűnt.

 

EDZŐSZEMMEL:
Pisont István: Kicsit kapkodtunk, de sokat tettünk a győzelemért. Ezúttal azonban csak döntetlent tudtunk elérni. Ám így is dicséret illeti játékosaimat.
Tóth László: A Vecsés egy nagyon jól felkészített csapat, így az egy pontot is értékesnek tartom.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu