Van Bommel és a Bayern: szent a béke!

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 19. 20:08
Mark Van Bommel és Martin Demichelis is újra elkötelezte magát a német bajnoki címvédő Bayern Münchenhez. A holland csapatkapitány újabb egy esztendőre, az argentin hátvéd háromra írta alá. A hírt Uli Hoeness sportigazgató tudatta a nyilvánossággal a klub weboldalán.


Hosszú hónapokon át Van Bommel távozásáról pletykáltak, a középpályás 2009 nyaráig rendelkezett élő szerződéssel, ráadásul a télen a posztjára igazoltak a bajorok, az ukrán fedezet Anatolij Timoscsuk személyében.

A szappanopera azonban most nem várt fordulattal végződött, Van Bommel igent mondott, és 2010-ig bőrnadrágos marad.

További három évig állhat a Bayern München alkalmazásában Martin Demichelis, a bajorok argentin válogatott védője. A 28 éves bekk 2003 óta szolgálja az FC Hollywoodnak is becézett klubot.

"Megállapodtunk az alapvető, elvi kérdésekben. Kijelenthetem, hogy Martin marad a mi csapatunkban" - mondta Karl-Heinz Rumanigge, a müncheniek elnöke.

Jelenleg mindkettejük esetében csak egy úgynevezett gentleman's agreementről van szó, vagyis szóbeli megállapodásról, ám bizonyos, hogy egyikük sem szegi meg ezen ígéretét. Vagyis 2012-ig marad a Jürgen Klinsmann vezetteegyüttesnél.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu