Valóra vált Coupet gyermekkori álma

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 29. 18:20
A PSG és Grégory Coupet hosszú tárgyalássorozat végére tett pontot hétfőn: a párizsi klub bejelentette, két évre szerződtette a 34-szeres válogatott kapust. A hálóőr az Atlético Madridtól vált el a párizsi újjászületés reményében, a Vicente Calderónban ugyanis nem érezte, hogy bíznának benne. Coupet-nak egy álma vált valóra a megegyezéssel.



Grégory Coupet hazatért Spanyolországból, az Atlético Madridnál csak padozó kapus a Paris Saint-Germainnel egyezett meg a közös folytatásról.

A 36 esztendős hálóőr kétéves szerződésre kanyarította rá a nevét, ami olyan örömmel töltötte el, hogy felfogni is nehezen tudja a megállapodás tényét.

„Fiatalkoromban sokat álmodoztam arról, hogy egyszer a PSG-hez szegődjem. Olyan nagy kapusok védtek itt, mint Baratelli, Bats, Lama vagy Luc Borelli, akiket a mai napig példaképeimnek tartok” – lelkendezik Coupet új klubja hivatalos honlapján.

„Olyan együttesbe igazoltam, amelynek mezét mindenki büszkén ölti magára. Az ellenfelek százszázalékos erőbedobással futballoznak a Parc des Princes-ben, mert ők is tudják, itt nyerni valami egészen különleges élmény.”

A hálóőr nem tűzött ki maga és a csapat elé konkrét célt a következő szezonra, mindig csupán azon munkálkodik, hogy a soron következő mérkőzésen győzelmet ünnepelhesse társaival. Abból ugyanis rossz nem sülhet ki.

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu