Válogatott középpályás a Vidinél

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 14. 09:02
Tapasztalt, 34-szeres válogatott középpályással erősített a bajnok Videoton FC: Tóth Balázs három éves szerződést írt alá. Erről a fehérvári klub honlapja számolt be.


 

A 30. születésnapját szeptember 24-én ünneplő Tóth 2000. szeptember 20-án mutatkozott be az NB I-ben a Vasas ellen. Összesen 115 alkalommal szerepelt a honi élvonalban, 15 gólt szerzett. 2005 és 2007 között Törökországban játszott Tóth, előbb a Malatyaspor majd pedig a Kayseri Erciyesspor csapatában. Összesen 58 mérkőzést játszott ebben a két csapatban és egy gólt szerzett.

Ezután  Belgiumba igazolt Tóth Balázs, a KRC Genk labdarúgója lett 2007-ben. 70 mérkőzésen szerepelt a belga csapatban és 8 gólt szerzett. Az elmúlt szezonban, kölcsönben Hollandiában játszott a Venloban. A nyáron szerződést bontott Belgiumban és végül a Videotont választotta.

„A döntésemet nagyban befolyásolta az a profi munka, ami a klubnál jelenleg zajlik" - nyilatkozta Tóth Balázs, aki hároméves szerződést írt alá kedd este.

Tóth a válogatottban 2004-ben mutatkozott be, még a Vidi középpályásaként. Eddig 34 alkalommal szerepelt a nemzeti csapatban, legutóbb 2010 nyarán Anglia ellen játszott a magyar válogatottban.
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu