Vallási szekta miatt vált Ronaldo!

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 1. 15:40
Megdöbbentő hír látott napvilágot egy portugál regionális lapban, a funchaldesporto.pt weboldalon: Cristiano Ronaldónak, 2008 aranylabdásának elege lett a sztáréletből, a hajnalig tartó mulatozásból, a luxusautókból és a csinibabákból. A csillag állítólag már el is döntötte, visszaköltözik Madeira szigetére. A nyugalmat választotta, szülővárosában, Funchalban vezethet le, ahol félistenként tisztelik, és minden kívánságát teljesítik a szigetlakók. Édesanyja is nyilatkozott, úgy véli, élete legjobb döntését hozta meg kisfia.


A sors útjai kifürkészhetetlenek. A leckét most Cristiano Ronaldónak, a Manchester United portugál aranylabdásának kell megtanulnia, hiszen elképesztő fordulatot vehet pályafutása.

Hiába állnak sorba a szélsőért a sztárklubok (a Real Madrid, a Barcelona és az Inter is csillagászati összeget fizetne ki a támadóért), CR7 már hallani sem akar róluk. Elege lett, nem kér tovább ebből az életből. A brit bulvársajtó annyira felbőszítette a klasszist, hogy súlyos döntést kellett meghoznia, visszatér szülőhazájába.

Állítólag édesanyja mondta ki a döntő szót, aki büszke Ronaldo sikereire, de szeretné közel tudni magához Cristianót. Mamája úgy van vele, a sport nem minden, ráadásul a civil életben is bőven van mit bizonyítania. Ronaldo visszahúzódna barlangjába, a futball persze továbbra is szerves része lenne életének. Funchalban keres csapatot.

Az élvonalbeli Maritimo máris jelezte, találna helyet az együttesben a sztárnak. A sztori azért is kavart fel nagy port Madeirán, mert az MU ásza éppen az ősi rivális Nacionalban kezdte pályafutását.

Angliában a legelismertebb szakírók is csak találgatják, valójában mi állhat a hihetetlen történet hátterében. Egy portugál közösségi oldalon több olyan bejegyzésre lettek figyelmesek újságírók,  amely arra utal, Ronaldo két hónapja egy vallási szektához  csatlakozott…
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu