KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NACIONAL"
Hivatalos: uruguayi védő a Liverpoolban 2011. augusztus 31. 01:20 Megvan az átigazolási piac zárónapjának első átigazolása: a Liverpool éjfél után bejelentette, hogy hosszú távú szerződést kötött a 20 éves, Copa América-győztes uruguayi középhátvéd Sebastián Coatesszel.
 
A Liverpoolé a „kis Lugano” 2011. augusztus 25. 15:36 További hétmillió fontot költhet a Liverpool az átigazolási időszakban, küszöbön áll az érkezése annak a Sebastian Coatesnek, aki kiszorította Diego Godínt a Copa América-győztes uruguayi válogatottból. Luis Suárez győzte meg a 20 éves középhátvédet arról, a City helyett inkább a Poolt válassza.
 
Boselli-duplával döntős az Estudiantes 2009. július 2. 08:17 Mauro Boselli két góljának köszönhetően az Estudiantes 2-1-re győzött az uruguayi Nacional vendégeként és 3-1-es összesítéssel jutott a döntőbe a labdarúgó Libertadores Kupában. Az argentin együttes harminc év után lett ismét finalista a legrangosabb dél-amerikai klubsorozatban.
 
Huszonegy év után ismételne a Nacional 2009. június 18. 09:47 Húsz év óta először került be az uruguayi Nacional csapata a labdarugó Libertadores Kupa elődöntőjébe. A legjobb négy között utoljára 1989-ben szereplő együttes szerda este gólnélküli döntetlent játszott Montevideóban a brazil Palmeiras ellen, így idegenben lőtt több találattal bejutott az elődöntőbe. A 110 éves klubnak ezzel húsz év után újra esélye lehet megnyerni a legrangosabb dél-amerikai trófeát, amelyet története során eddig háromszor sikerült elhódítania (1971, 1980, 1988).
 
Vallási szekta miatt vált Ronaldo! 2009. április 1. 15:40 Megdöbbentő hír látott napvilágot egy portugál regionális lapban, a funchaldesporto.pt weboldalon: Cristiano Ronaldónak, 2008 aranylabdásának elege lett a sztáréletből, a hajnalig tartó mulatozásból, a luxusautókból és a csinibabákból. A csillag állítólag már el is döntötte, visszaköltözik Madeira szigetére. A nyugalmat választotta, szülővárosában, Funchalban vezethet le, ahol félistenként tisztelik, és minden kívánságát teljesítik a szigetlakók. Édesanyja is nyilatkozott, úgy véli, élete legjobb döntését hozta meg kisfia.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu