Válaszolt a „szánalmas, lusta” Beckham

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 12. 13:44
David Beckham válaszolt Los Angeles Galaxy-s csapattársa, Landon Donovan vádjaira. Az amerikai válogatott labdarúgó rossz kapitánynak nevezte Beckset, és a pályán kívüli magatartását is komoly kritikával illette. Az angol sztár szerint mindezt a sajtó nyilvánosságának kizárásával kellett volna társának elmondania, és rendkívül amatőrnek tartja, hogy ezt a módját választotta a panaszkodásnak.



Beckham Los Angelesben is van, meg nem is, edz is, meg nem is – na ez az, ami Landon Donovannél kiverte a biztosítékot. Az amerikai csatár Grant Wahl az angol klasszisról íródó könyvében mondta el őszintén véleményét.

„A magatartása semmiképpen sem nevezhető példamutatónak, hát még kapitányhoz méltónak. Ha már ilyen temérdek pénzt keres Los Angelesben, legalább annyi elvárható lenne tőle, hogy mindennap betolja a s*ggét az öltözőbe. Viccnek tekinti ezt az egész amerikai kalandot, és látszik rajta, hogy frusztrált, nem érzi jól magát” – fakadt ki Donovan.

„Tegyük fel, hogy három évig még itt játszik. Én nem akarok ennyi időt vele együtt futballozni. Kib*szottul szánalmas, amit művel.”

Ezen nem éppen irodalmi stílusú mondandó természetesen Beckham figyelmét sem kerülte el, aki noha még nem beszélt Donovannel az elhangzottakról, rövidesen erre is sort kerítene.

„A szememben nem számít profinak (aki ilyeneket mond). Semmiképpen sem sportszerű, ha valaki kibeszéli a csapattársát a sajtónak, és nem az illető szemébe mondja el a véleményét” – reagált Becks az őt ért támadásra a The Telegraph brit lapban.

„Tizenhét éve a legmagasabb szinten játszom, a világ legjobb csapataiban futballoztam a világ legjobb játékosaival, és soha senki sem kérdőjelezte meg a profizmusomat. Bárki mást kérdeznek, azt fogja mondani, hogy mindent megtettem az adott csapatomért, és úgy egyáltalán, a közös sikerért.”

„Fontos, hogy tisztázzuk Landonnal a történteket. Még ma este, vagy legkésőbb az elkövetkezendő napokban leülök beszélni vele.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu