Urbán Flóriánt menesztették Pápán

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 22. 13:44
Azonnali hatállyal felmentették vezetőedzői posztjából Urbán Flóriánt, a másodosztályú Lombard Pápa vezetőedzőjét - közölte a klub hivatalos honlapja. Szemán György klubigazgató tájékoztatása szerint Bíró Péter tulajdonos egyelőre külföldön tartózkodik, így csak szerdán írják alá a papírokat, az utódkeresés is a hét közepén kezdődhet el.


A Lombard Pápa tulajdonosánál, Bíró Péternél betelt a pohár, a tavaly sokáig még a feljutásért is harcban álló, és végül negyedik helyen záró együttes idén megragadt a középmezőnyben.

 

Az NB II jelenlegi nyolcadik helyezettje a megszerezhető 21 pontból összesen kilencet gyűjtött be az aktuális idényben.

 

Az ügyvezető külföldön tartózkodik, így Urbán csak szerdán kapja meg felmondólevelét, az utódkeresés is a hét közepén kezdődhet meg a Veszprém megyeieknél. Ami biztos, a játékosállományban egyelőre nem terveznek változást a sárgamezeseknél.

 

Az élesszemű szurkolók a legutóbbi hazai találkozón felfigyelhettek arra, hogy Bíró Péter társaságában Véber György figyelte a csapatokat. Talán már leendő együttesét térképezte fel a korábbi újpesti játékos?

 

Az élet megy tovább, hiszen szerdán már Magyar Kupa-meccset játszanak a pápaiak az NB III-as Celldömölk otthonában. Addig is Kovács László, az eddigi kapusedző vezeti az edzéseket a csapatnál.

 

A Lombard Pápa együttese a hetedik fordulóban Baján vendégszerepelt, de annak ellenére nem tudott nyerni, hogy Zsók kiállítása miatt a 37. perctől emberelőnyben futballozott.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu