Újabb Loki-csatárért kell aggódnunk

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 21. 18:28
Súlyos sérülést szenvedhetett Feczesin Róbert, a BL-résztvevő Debrecen csatára a Ferencváros elleni vasárnapi hazai bajnokin (2-1), de egyelőre nem tudni arról biztosat, mennyit kell kihagynia.


Feczesin Róbert nagy lehetőséghez jutott a Ferencváros ellen, a kispadon pihentetett Adamo Coulybaly helyén bizonyíthatott. A csatár tíz perc alatt kétszer is nagy helyzetbe került, a második esetnél azonban megsérült, nekicsúszott a kapufának. A játékot nem tudta folytatni, félő, hogy elszakadt a keresztszalagja.

A játékos elmondta, a hétfőn, Budapesten végzett vizsgálatokból csak annyi derült ki, hogy a hátsó keresztszalag és az oldalszalag sérült. Jövő héten kontrollra kerül sor, addigra a duzzanat lejjebb megy, így a szakemberek meg tudják állapítani, történt-e szakadás.

A válogatott csatár az olasz másodosztályú Bresciától igazolt a hajdúságiakhoz a nyár végén, hogy tovább erősödjön a Bajnokok Ligája-főtáblás Debrecen kerete a nagy megméretések előtt.

Éktársa, Rudolf Gergely már hetek óta a maródiak listáján szerepel, még a hónap elején, a válogatott edzőtáborában húzódott meg a combizma, és a vártnál tovább, hosszú hetekig elhúzódik felépülése.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu