Ugandai gyöngyszemért harcol a Juventus

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 3. 15:40
Új afrikai származású gyémántra leltek az európai sztárcsapatok, így újabb játékosért kezdődhet meg a versenyfutás a január elején megnyílt átigazolási szezonban. Savio Nsereko jelenleg az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Brescia játékosa, ám ha hasonlóan jól teljesít, mint az elmúlt félévben, akkor várhatóan nem marad sokáig a kék-fehéreknél. Az olasz média szerint a 19 éves tehetségért a Juventus is bejelentkezett.


Az Uganda fővárosában, Kampalában született játékos annyival előbbre jár hasonló korú, szintén a fekete földrészről származó társaihoz képest, hogy német útlevéllel is rendelkezik, ugyanis Németországban nőtt fel és az 1860 München együttesében játszott gyerekkorában.  Ennek köszönhetően nem számít Európai Únión kívülinek.

 

A Brescia elnöke, Gino Corvioni tíz millió euróra taksálja a fiatal labdarúgót, akit a Juventus mellett a Manchester City, az Arsenal, a Fulham és a Barcelona is figyeltet.

 

Nsereko 2007-es Olaszországba igazolása óta húsz összecsapáson lépett pályára az északi-itáliai klubban és egyszer talált be. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu