KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SAVIO_NSEREKO"
Az Interpol keresi a csatárt 2011. szeptember 15. 16:06 Már az Interpol keresi a Premier League-ben és a Serie A-ban is megfordult csatárt, Savio Nserekót.
 
WHU: 11 millió euró a szupertehetségért 2009. január 26. 16:52 Az angol első ostályú West Ham United klubrekordot jelentő 11 millió euróért igazolta le Savio Nserekót, a Brescia és a német U19-es válogatott ugandai származású támadó középpályását. A 19 éves, korosztályában Európa-bajnok játékosnak a Manchester Citybe távozott Craig Bellamyt kell majd pótolnia Gianfranco Zola csapatában.
 
Ugandai gyöngyszemért harcol a Juventus 2009. január 3. 15:40 Új afrikai származású gyémántra leltek az európai sztárcsapatok, így újabb játékosért kezdődhet meg a versenyfutás a január elején megnyílt átigazolási szezonban. Savio Nsereko jelenleg az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Brescia játékosa, ám ha hasonlóan jól teljesít, mint az elmúlt félévben, akkor várhatóan nem marad sokáig a kék-fehéreknél. Az olasz média szerint a 19 éves tehetségért a Juventus is bejelentkezett.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu