UEFA: a Drogba-ügy még várhat...

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 11. 11:23
Didier Drogba önmagából kikelve rontott neki a norvég Tom Henning Övrebö játékvezetőnek és a kamerának a Chelsea Barcelona elleni szerdai Bajnokok Ligája-kiesését követően. Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) büntetést helyezett kilátásba az ámokfutó elefántcsontparti támadónak, ám hogy mekkorát, azt csak júliusban tárgyalja meg a testület. Úgyis ráér...


Az UEFA meg fogja büntetni Didier Drogbát, de nem most. Ezt a szövetség jelentette be hétfő délelőtt. A futballista kis híján verekedésbe torkollott nem mindennapi kirohanását és szitokáradatát a testület Fegyelmi Bizottsága tárgyalja majd.

 

Az egyetlen bibi, hogy mindezt július 23-i ülésén kívánja megtenni, addig pedig biztosan nem születik döntés. Igaz, ez nem oszt, nem szoroz, hiszen a játékost foglalkoztató Chelsea kiesett a Bajnokok Ligájából, így Drogbának az idei szezonban nincs több nemzetközi fellépése.

 

A Fegyelmi Bizottság hétfő délután Darren Fletcher ügyét is megvizsgálja majd. A BL-döntőbe jutott Manchester United középpályását az Arsenal ellen 3-0-s vezetésnél állította ki a túl szigorúnak tűnő játékvezető, így pedig megfosztotta őt a május 27-i római finálén való szerepléstől.  

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu