Túl van első edzésén az Egervári-csapat

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 10. 09:02
Megtartotta első angliai edzését Egervári Sándor szövetségi kapitány a szerdai barátságos mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatottnak. A szakvezető a Watford stadionjában vezényelt gyakorlást a keret tagjainak. Mivel jó néhányan vasárnap még bajnoki mérkőzésen léptek pályára, a szakember a bemelegítést követően első sorban a taktikai elemeket gyakoroltatta a játékosokkal.


A keret délután fél egykor találkozott London külvárosában, St. Albansban található Sopwell Hause Hotelben, ahol a tréningre sor került. A magyar bajnokságban szereplők reggel hétkor közösen indultak Budapestről, a többiek így Rudolf Gergely, Dzsudzsák Balázsra, Hajnal Tamás és Vanczák Vilmos a helyszínen várták az érkezőket.

Ezt követően Egervári Sándor bemutatta a stáb új tagjait a játékosoknak, majd részletesen vázolta elképzeléseit és elvárásait. A mondandója lényegében megegyezett azzal, amit korábban már nyilvánosan is elmondott, azaz igazi közösséget szeretne formálni a társaságból, idényről idényre fejlődnie kell a csapatjátéknak, és kiemelte: a játékosok mindig tartsák szem előtt, egy egész országot, és az ország valamennyi futballistáját képviselik a nemzeti mezben.

A csendespihenőt edzés követte. Kiderült: Gera Zoltánnak korábban eltört az egyik kis lábujja, a Fulham légiósát azonban ez nem zavarja a játékban. A Watford edzőcentrumában huszonkét pompás pálya kínálja magát, így a szövetségi kapitány kifogástalan körülmények között gyakoroltathatta a legfontosabb taktikai elemeket.

Csak Priskin Tamás nem tartott a többiekkel a gyepre, ő különmunkát végzett, mert a hétvégén egy rúgástól megdagadt a bokája. Dr. Szilágyi György, a csapat orvosa megnyugtatott minket, minden jel szerint ott lehet szerdán este a pályán az Ipswich Town csatára, ha Egervári Sándor bizalmat szavaz neki.

A válogatott kedden délelőtt 10 órakor zártkapus edzést tart, majd este már a Wembley Stadionban gyakorol.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu