Totti halálba küldte a laziósokat?

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 7. 19:40
Eufóriában törtek ki és hosszú percekig ünnepeltek az AS Roma játékosai vasárnap este, miután nagy csatában 1-0-ra verték a városi rivális Laziót. A meccs utóéletéhez tartozik, hogy a Farkasok kapitánya Francesco Totti hüvelykujját lefelé fordítva mutogatott, mire a pályán és a lelátón is kitört a balhé.


“Most nem érdekel, hogy játszottunk, életbe vágóan fontos volt a győzelem és megcsináltuk! Minden csapattársamnak gratulálni szeretnék, különösen boldog vagyok Marco Cassetti miatt, aki már régóta megérdemelte ezt a gólt" - nyilatkozta a világbajnok csatár.

Francesco Totti a mérkőzést követő ünneplés kellős közepén egy vitatott mozdulatot tett: hüvelykujját lefelé fordítva mutatott a szurkolóknak, vélhetően a Curva Nord Lazio-ultráinak. Pontosan úgy, ahogy azt az ókori Rómában a császár tette a halálba küldött gladiátoroknak.

A játékoskijáróban tagadta, hogy ezzel azt üzente volna, hogy a Lazio jó úton jár a Serie B felé. Totti elmondta, nem érti a problémát, hiszen nem a laziósok, hanem a saját tábor felé mutogatott.

AZ ÜNNEPLÉS

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu