Torinóba kerülhet a bajnokcsapat sztárja

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 15. 11:43
Rengeteg szakember és játékos-megfigyelő kíséri figyelemmel az angol másodosztály mérkőzéseit is, így egyáltalán nem meglepő, hogy a Juventus szemet vetett a Queens Park Rangers marokkói sztárjára. Szigetországi sajtóhírek szerint a torinói klub fontolgatja Adel Taarabt leigazolását.


A 22 éves karmester kulcsembere volt a bajnokságot nyerő londoni együttesnek, Pazar gólpasszaival és találataival a szurkolók nagy kedvence lett. Meg nem erősített szerint nemrég a Lazio 10.6 millió fontot ajánlott a QPR-nak, de ez kevésnek bizonyult.

A rómaiak mellett a Sahtar Doneck, a Sunderland és a West Bromwich Albion is a kérők közé tartozik, de most lépett színre az első igazi topcsapata a Juve személyében. A Zebrák jelentősen átalakított kerettel kezdik majd a következő szezont, így simán lenne helye Taarabtnak is.

„Taarabt nem akar angliai középcsapathoz igazolni. Olyan klubok érdeklik, mint az Arsenal, a Chelsea, a Barcelona vagy a Real Madrid. Inkább kivárja az idejét, kipróbálja magát a QPR-ral a Premier League-ben, hogy utána még jobb ajánlatai legyenek” – mondta a marokkói sztár közeli ismerőse.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu