KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ADEL TAARABT"
Taarabt a Milané - hivatalos 2014. január 30. 15:34 A Milan a nyárig kölcsönvette a QPR marokkói sztárját, Adel Taarabtot - ezt a klub jelentette be nem sokkal ezelőtt hivatalos honlapján. Fél millióért érkezik, egyelőre csak kölcsönben. Az idény első felét a Premier League-ben töltötte a Fulhamnél.
 
Ő a nyár igazolása a Fulhamnél 2013. augusztus 7. 15:37 Hivatalos: kölcsönben a Fulham játékosa lett a QPR marokkói válogatott támadó középpályása, Adel Taarabt. A 24 éves futballista tehát marad a Premier League-ben és marad Londonban, ahol ismét együtt dolgozhat Martin Jollal, akivel még a Tottenhemből ismerik egymást. Taarabt 31 meccsen öt gólt szerzett az előző PL-szezonban a QPR-ben, amellyel búcsúzni kényszerült az élvonaltól májusban.
 
A PSG nem fér a bőrébe 2011. november 16. 13:15 A Paris Saint-Germain 20 millió fontos ajánlatot tehet a télen Adel Taarabtért, a Queens Park Rangers támadójáért.
 
Buzsákyéknál marad a Championship ásza 2011. július 23. 14:04 Nem volt elegendő a Paris Saint-Germain 9 millió fontra becsült ajánlata ahhoz, hogy meggyőzze Bernei Ecclestone-t és Flavio Briattorét, akik a Queens Park Rangers hivatalos oldalán jelentették be, hogy megtartják a klub legnagyobb értékét, Adel Taarabtot.
 
A Championship legjobbját viszi a PSG 2011. július 18. 14:02 Egy vagyont áldozhat az újgazdag Paris Saint-Germain az angol másodosztály előző szezonjának legjobb játékosára, Adel Taarabtra, aki fél lábbal már elhagyta a Queen's Park Rangerst.
 
Tárgyaltak a londoni sztár ügynökével 2011. július 2. 14:48 Spanyol lapértesülés szerint az Arsenal, a Chelsea és a Paris Saint-Germain mellett az Atlético Madrid is komolyan gondolja Adel Taarabt megszerzését, sőt a spanyol klub már konkrét lépést is tett az ügy érdekében.
 
Párizsi ajánlat a londoniak sztárjáért 2011. július 1. 16:56 A Premier League elitklubjainak tétlenkedését kihasználta a Paris Saint-Germain és hivatalos ajánlatot tett Buzsáky Ákos marokkói csapattársáért, Adel Taarabtért.
 
Torinóba kerülhet a bajnokcsapat sztárja 2011. június 15. 11:43 Rengeteg szakember és játékos-megfigyelő kíséri figyelemmel az angol másodosztály mérkőzéseit is, így egyáltalán nem meglepő, hogy a Juventus szemet vetett a Queens Park Rangers marokkói sztárjára. Szigetországi sajtóhírek szerint a torinói klub fontolgatja Adel Taarabt leigazolását.
 
Buzsáky csapattársát vinné az MU? 2011. január 30. 16:44 Angol lapértesülés szerint a Manchester United szívesen igazolná Buzsáky Ákos marokkói csapattársát. A People magára a futballistára hivatkozott, hivatalos cáfolat egyelőre nem érkezett…
 
BL-indulótól igazoltak Buzsákyék 2010. augusztus 5. 15:50 A Queens Park Rangers szerződtette a Tottenham Hotspur középpályását, Adel Taarabtot.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu