Torghelle-tripla, 45 méteres góllal!

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 19. 09:42
Egy hétvége alatt ötször volt eredményes új klubcsapatában, a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságra készülő Fortuna Düsseldorf színeiben Torghelle Sándor. A magyar válogatott csatára szombaton kettőt lőtt a helyi ötödik vonalban szereplő Fortuna Erkenschwicknek, vasárnap pedig a hatodosztályú SV Borussia Emsdetten kapuját 45 perc alatt háromszor vette be, közöttük egy nem akármilyen találattal.


 

A korábban az Augsburgot erősítő, csereként a második félidőre beálló játékos az 59. percben a félpálya környékén kapott egy labdát, majd látva, hogy a kapus kint áll kapujából szenzációs lövéssel, úgy 45 méterről lőtte csapata harmadik gólját.

Torghelle nem érte be ennyivel, 6-0-s vezetésnél öt perc leforgása alatt kétszer villant: először Marco Christ jobb oldali beadását csúsztatta a kapu jobb sarkába, majd Johannes van der Bergh passzából közelről mattolta a kapust.

A Fortuna Düsseldorf 9-0-ra győzött és gőzerővel készül a Bundesliga 2 augusztus 21-ei hétvégén az Energie Cottbus elleni szezonrajtra.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS:
SV BORUSSIA EMSDETTEN (hatodosztályú)-FORTUNA DÜSSELDORF 0-9 (0-1)
Magyar gólszerző: Torghelle (59., 76., 81.)

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Torghelle négy perc alatt duplázott
Két góllal vette ki a részét új csapata, a Fortuna Düsseldorf 7-2-es győzelméből Torghelle Sándor. A Bundesliga 2 következő szezonjára készülő együttes az ötödosztályú Fortuna Erkenschwicket verte 4-2-es félidő után felettébb...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu