KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FORTUNA_DUSSELDORF"
Első ligás a Düsseldorf, de hogy?! 2012. május 15. 23:00 Totális káosz után jutott 15 év elteltével ismét a Bundesligába a Fortuna Düsseldorf labdarúgócsapata, amelyet saját szurkolói foszthatták meg volna ettől. A düsseldorfi osztályozó 97. percében, 2-2-es állásnál (összesítésben 4-3) befutottak a pályára a hazai drukkerek, pedig Wolfgang Stark játékvezető még le sem fújta a meccset. A bíró és a csapatok az öltözőbe vonultak, hosszú percek után helyreállt a rend, és bő negyedóra elteltével a Hertha is visszajött a pályára, nem akarta a zöld asztalon kiharcolni a bentmaradást.
 
Közel a Bundesligához a Düsseldorf 2012. május 11. 09:48 A Hertha BSC bár vezetett a szünetben, végül hazai pályán 2-1-re kikapott a Fortuna Düsseldorftól a német labdarúgó-bajnokság osztályozójának első, csütörtöki mérkőzésén. A visszavágót kedden rendezik.
 
Királyék nyertek, Torghelle padozott 2011. április 9. 16:02 Király Gábor végig a pályán volt az Energie Cottbust 4-0-ra legyőzött 1860 Münchenben, míg Torghelle Sándor a padról nézte végig a Fortuna Düsseldorf oberhauseni győzelmét a Bundesliga 2 29. fordulójában.
 
Torghelle esete a vadkacsával – videó 2011. március 3. 12:40 Vadkacsa tévedt a pályára a Wuppertal-Fortuna Düsseldorf II német negyedosztályú bajnokin. A kolumbiai baglyos incidenssel ellentétben nem esett bántódása a váratlan jövevénynek, akit egy pályamunkás vitt le a játéktérről. A vendégek – eredetileg az első csapatban szereplő – magyar támadója, Torghelle Sándor közelről figyelte az eseményeket, de nem avatkozott közbe.
 
Torghelle góllal üzent Egervárinak 2010. november 12. 20:30 A válogatott keretből kiszorult Torghelle Sándor góllal jelezte Egervári Sándor szövetségi kapitánynak, hogy még nem mondott le végleg a nemzeti együttesről. A Fortuna Düsseldorf csatára negyedórával beállását követően, a 88. percben talált be az Oberhausen kapujába a Bundesliga II 12. fordulójában.
 
Király "megtréfálta" Torghellét - videó 2010. szeptember 20. 17:00 Magyar "rangadót" rendeztek a hétvégén a Bundesliga II-ben: Király Gábor pedig a lefújás után duplán örülhetett. A vendég 1860 München ugyanis 2-1-re nyert a Fortuna Düsseldorf vendégeként, a válogatott kapus pedig a második félidőben óriási bravúrral mentett Torghelle Sándor hatalmas helyzeténél. A csatár egy jobb oldali passz után 5 méterről, tiszta helyzetből lőtt, de a rutinos hálóőr vetődve mentett.
 
Torghelle-tripla, 45 méteres góllal! 2010. július 19. 09:42 Egy hétvége alatt ötször volt eredményes új klubcsapatában, a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságra készülő Fortuna Düsseldorf színeiben Torghelle Sándor. A magyar válogatott csatára szombaton kettőt lőtt a helyi ötödik vonalban szereplő Fortuna Erkenschwicknek, vasárnap pedig a hatodosztályú SV Borussia Emsdetten kapuját 45 perc alatt háromszor vette be, közöttük egy nem akármilyen találattal.
 
Torghelle négy perc alatt duplázott 2010. július 18. 13:59 Két góllal vette ki a részét új csapata, a Fortuna Düsseldorf 7-2-es győzelméből Torghelle Sándor. A Bundesliga 2 következő szezonjára készülő együttes az ötödosztályú Fortuna Erkenschwicket verte 4-2-es félidő után felettébb könnyedén.
 
Csapatot váltott Torghelle Sándor! 2010. május 17. 22:22 Hétfőn délután aláírta szerződését a Fortuna Düsseldorfnál Torghelle Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott csatára. Az elmúlt két idényt a szintén másodosztályú Augsburgban töltött támadó ingyen váltott klubot és két évre kötelezte el magát.
 
Németországban edzősködhet Matthäus 2009. május 3. 13:57 Nem csak a kameruni válogatottal, de német klubcsapattal is hírbe hozták Lothar Matthäust, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányát. Az egykori kiválóság a harmadik ligás Fortuna Düsseldorfnál lehet edző, amennyiben jó barátja, Daniel Jammer szerepet vállal a klub irányításában.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu