Tököli pótolja Szalait a válogatottban!

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 31. 13:48
Szalai Ádám hétvégi súlyos sérülése miatt Egervári Sándor szövetségi kapitány kénytelen volt változtatni a válogatott keretén, a Mainz légiósa helyett Tököli Attilát, a Kecskemét támadóját hívta be a keretbe - közölte az Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján. A veterán futballista hét év után térhet vissza a nemzeti csapatba a február 9-ei Dubajban rendezendő Azerbajdzsán elleni barátságos mérkőzésen.


A Németországban szereplő csatár a szombati, Kaiserslautern elleni bajnoki mérkőzés elején szenvedett súlyos sérülést, jobb lábában a külső térdszalag szakadt el. Szerdán operálják meg, felépülésének várható idejét csak a műtét után tudják megmondani az orvosok.

Egervári Sándor egy rutinos csatárt hívott meg Szalai helyett az Azerbajdzsán elleni, február 9-i felkészülési találkozóra készülő keretbe: a Kecskeméten futballozó Tököli Attila készülhet a nemzeti csapattal.

„Attila már harmincöt éves, azaz nem illik a jövő csapatának építéséről szőtt tervekbe, de nem is ez a szándékom - fogalmazott blogbejegyzésében Egervári Sándor.

„Most tüzet kell oltani, és szerintem erre mindent figyelembe véve ő a legjobb megoldás, ő az, akinek a játékstílusa a leginkább illik abba a játékba, amelyre mi a nyár óta törekszünk. Attila nem a jövő embere, de gyorsan beilleszthető a csapatba, a dolga pedig az, hogy az előttünk álló három mérkőzésen segítse a válogatottat minél eredményesebben szerepelni."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu