Tévez elszabotálta utolsó esélyét?

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 28. 09:19
Áll a bál a Manchester Citynél, de nem igazán a Bayern Münchentől kedden elszenvedett 2-0-s vereség miatt! A balhénak sokkal „prózaibb” oka van, bár nem állítjuk, hogy minden érintett ugyanúgy emlékszik a történtekre. Mindenesetre Roberto Mancini állítja, lezárult Carlos Tévez pályafutása a csapatnál, miután az Allianz Arenában megtagadta a pályára lépést! Az argentin csatár azonban tagadja azt, hogy bojkottálta volna az együttest…


 

A rutinos labdarúgó a nyár elején jelentette be, hogy családi okok miatt távozni akar a Citytől. Akkor hosszas győzködés után megmásította a szavát, de azóta sem szerezte vissza helyét az alaptizenegyben. Kedden a Bajnokok Ligája második fordulójában is csak a cserék közé került, de a hazaiak 2-0-s vezetésénél Mancini be akarta cserélni. Innentől átadjuk a szót a főszereplőknek…

„Kész, vége! Megtagadta a pályára lépést, ezt nem tudom elfogadni! Többet nem játszik nálam, nem akarom, hogy megismétlődjön ez az eset. Nálam örökre elvágta magát” – jelentette ki a manchesteri gárda olasz menedzsere.

Roberto Mancini elárulta, napokon belül felkeresi Kaldun al-Mubarak klubelnököt és tájékoztatja az esetről.

„El tudják képzelni, hogy ilyen előfordulhatna a Bayern Münchennél, a Milannál vagy a Manchester Unitednél? Soha! Ilyet senki sem tehet egy topklubnál, nem fordulhat elő, hogy egy labdarúgó megtagadja a játékot egy ilyen fontos mérkőzésen. Először azért küldtem be Nigel de Jongon Edin Dzeko helyett, hogy megnyugtassam a csapatot és ne kapjunk több gólt. Utána jöhetett volna Carlos szerepeltetése, de ő már a melegítést is megtagadta. Ha valaki rengeteg pénzt keres egy klubnál és mégsem akar futballozni egy ilyen fontos találkozón, akkor nem kaphat több lehetőséget” – dühöngött Mancini.

Az angol lapok azért adtak esélyt a védekezése a bűnbaknak, aki élt is a lehetőséggel.

„Profiként viselkedem, mióta ennél a csapatnál szerepelek! A legutóbbi szzeonban én voltam a gólkirály, utána pedig elmondtam, hogy családi okok miatt távozni akarok. De mindvégig a legjobbamat akartam nyújtani, most sem tagadtam meg a pályára lépést...” – jegyezte meg Tévez.

A City-menedzser segítője, David Platt igyekezett csitítani a kedélyeket, majd meglátjuk, milyen sikerrel.

„Roberto alszik erre egyet és meghozza a megfelelő döntést. A következő napokban majd mindent megfelelően elrendezünk.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu