Telkiben készül a magyar válogatott

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 14. 23:14
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya háromnapos edzőtáborozást tart június 1-3. között Telkiben, az MLSZ május 2-án felavatott komplexumában - közli a szövetség hivatalos honlapja.


A június 6-i és 10-i FIFA-játéknapon nem szerepel mérkőzés a magyar nemzeti csapat naptárában, ezért iktatott be a programba közös gyakorlást a holland kapitány. Ellenkező esetben az április 1-jén, Málta ellen játszott vb-selejtező és az augusztus 12-i, barátságos magyar-román között nem találkoztak volna a magyar keret tagjai.

A vadonatúj, világszínvonalú edzőközpontban három napot töltenek el a mieink. Júniusban Svédország Dániát és Albániát fogadja, a portugálok Albániában vendégszerepelnek.

Magyarország legközelebb a svédekkel mérkőzik a világbajnoki selejtezős-sorozatban Budapesten. A Koeman-tanítványok jelenleg az előkelő második helyen állnak az A jelű csoportban, csak a dánok előzik meg őket jobb gólkülönbségük miatt. A hatosfogatból az első helyezett közvetlenül kvalifkálja magát a 2010-es dél-afrikai tornára, a sorozat nyolc legjobb másodikja pótselejtezőn osztozik a fennmaradó négy helyen.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu