Távozik a Manchester United kapusa

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 9. 09:33
Nem akarja elszalasztani élete nagy lehetőségét, ezért idén nyáron mindenképpen klubot cserél a Manchester United második számú kapusa. Tomasz Kuszczak ugyanis szeretne bekerülni hazája válogatottjába a 2012-es Európa-bajnokságra.


 

A 29 éves labdarúgó a 2006-2007-es szezonban került még kölcsönjátékosként a Vörös Ördögökhöz, majd 2007-től már végleges szerződése volt. De az elmúlt négy évben szinte csak akkor került a csapatba, amikor Edwin van der Sar sérült volt vagy a gárda kisebb jelentőségű találkozót vívott.

„Biztos, hogy elhagyom a klubot, végéhez közeledik manchesteri pályafutásom. Keményen dolgoztam az elmúlt öt évben, de sohasem szerepelhettem elégszer. Sajnos a menedzser nem igazán bízott bennem. Sokáig hittem abban, hogy én lehetek Edwin van der Sar utódja, de Sir Alex Ferguson másként gondolja” – jelentette ki Kuszczak.

A lengyel válogatott a jövő évi Európa-bajnokságon hazai pályán szerepel, ezt az alkalmat pedig nem akarja elszalasztani a rutinos kapus. Az utóbbi időben alig kapott meghívót, mert ritkán jutott szóhoz az MU-ban.

„Elfogadtam, hogy Manchesterben csak a kispadon ülhetek, mert csodálatos tudása klasszis állt előttem a rangsorban. Ez az egyetlen olyan klub, ahol ezt elfogadhatom. De eleget vártam a lehetőségre, én viszont mindenképpen játszani akarok az Euro 2012-n. Ha maradnék az MU-nál, akkor biztosan kimaradnék a válogatottból. Ezt el akarom kerülni."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu