KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TOMASZ KUSZCZAK"
Kölcsönadta kapusát a Man. United 2012. február 21. 14:18 A Manchester United a szezon végéig kölcsönadta kapusát, Tomasz Kuszczakot a másodosztályban szereplő Watfordnak.
 
„Rabszolga vagyok Manchesterben” 2011. november 8. 12:27 Tomasz Kuszczak arra panaszkodott, rabszolgaként bánik vele a Manchester United, és a télen mindenképpen távozni akar. A lengyel hálóőr a hazai társrendezésű Európa-bajnokságot tartja elsősorban szem előtt.
 
Hannoverben köthet ki az MU kapusa 2011. szeptember 28. 15:13 Német lapértesülések szerint a Hannover 96 játékosaként folytathatja pályafutását a Manchester Unitednél minden tekintetben mellőzött Tomasz Kuszczak.
 
MU: Kuszczak és Diouf még távozhat 2011. szeptember 2. 10:21 Szerdán éjfélkor ugyan lezárult a nyári átigazolási időszak, de a Manchester United még újabb üzleteket tervez. A klub két labdarúgót szeretne kölcsönadni a közeljövőben.
 
Bundesliga-játékos lesz az MU-kapus? 2011. július 13. 13:12 Rene Adler ugyan reméli, térdműtéte után felépül a Bundesliga rajtjáig, de a Bayer Leverkusen azért megkezdte a keresést a kapuspiacon. Lengyel lapértesülés szerint a legutóbbi szezonban ezüstérmes klub már megoldást is talált arra a helyzetre, ha a válogatott labdarúgóval bármilyen baj történne a jövőben.
 
Hétfőn dől(het) el az MU-kapus sorsa 2011. július 2. 13:00 Lengyel lapértesülés szerint hétfőn eldől Tomasz Kuszczak sorsa, miután a West Bromwich Albion pénteken már elengedte Scott Carsont a Bursasporthoz. A Manchester United kapusát pedig éppen a birminghami klub akarja megszerezni.
 
A Bundesliga lehet Kuszczak úticélja 2011. május 31. 17:44 Hiába fejezte be pályafutását Edwin van der Sar, Tomasz Kuszczak számára ez nem hozza meg a megváltást, nem ő lesz a holland utódja a kapuban, így távozni készül. A Tottenham mellett inkább a Bundesliga felé kacsintgat a lengyel.
 
Távozik a Manchester United kapusa 2011. április 9. 09:33 Nem akarja elszalasztani élete nagy lehetőségét, ezért idén nyáron mindenképpen klubot cserél a Manchester United második számú kapusa. Tomasz Kuszczak ugyanis szeretne bekerülni hazája válogatottjába a 2012-es Európa-bajnokságra.
 
Isztambulba mehet a Man. United kapusa 2011. március 23. 18:00 A Galatasaray élénken érdeklődik a Manchester Unitedtól távozni készülő Tomasz Kuszczak iránt.
 
Ultimátum Sir Alex Fergusonnak 2010. szeptember 22. 16:13 Tomasz Kuszczak, a Manchester United kapusa figyelmeztette a menedzsert, Sir Alex Fergusont: amennyiben nem kap több játéklehetőséget, búcsút int az Old Traffordnak.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu