„Rabszolga vagyok Manchesterben”

Szerző: SHLétrehozva: 2011. november 8. 12:27
Tomasz Kuszczak arra panaszkodott, rabszolgaként bánik vele a Manchester United, és a télen mindenképpen távozni akar. A lengyel hálóőr a hazai társrendezésű Európa-bajnokságot tartja elsősorban szem előtt.


Kuszczakot David De Gea és Anders Lindegaard is megelőzi a manchesteri kapusrangsorban, ami azt jelenti számára, hogy többnyire csak a lelátón jut neki hely.

A kialakult helyzet érthetően frusztrálja a 29 éves hálóőrt, aki egyáltalán nem tagadja csalódottságát.

„Rabszolga lettem Manchesterben. Kényelmetlenül érzem magam, de nem szeretném kritizálni (Sir Alex) Fergusont, nem az én stílusom” – nyilatkozta a brit Daily Mail riporterének.

„Beszéltem mostanában Fergusonnal, és kértem, hadd hagyjam el a klubot most, még mielőtt januárban megnyílik az átigazolási piac.”

„Mondtam neki, hogy játszani akarok, visszakerülni a nemzeti csapatba, hiszen az Eb már itt van a nyakunkon, de rám sem bagózott.”

Kuszczak elárulta, nemrég a Leeds United két hónapra kölcsönvette volna, de az MU meggátolta a klubváltást, és az Old Traffordon tartotta.

„Nagyon tisztelem Fergusont, fantasztikus menedzser, de remélem, januárban elenged” – adott hangot bizakodásának a lengyel, aki a United tartalékcsapatában is csupán egy mérkőzésen jutott szóhoz a szezonban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu