Távolodóban a prémiumok Pakson

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 20. 16:52
A fehérvári vereség után a Nyíregyházától is kikapott a Paks labdarúgócsapata az élvonalbeli bajnokság 11. fordulójában. A mérkőzés utolsó perceiben két játékost kiállító játékvezető több ítéletével nem értett egyet Gellei Imre a Paksi FC vezetőedzője. A nyírségiek elleni győzelem azért is fontos lett volna a tolnaiak számára, mert ha a csapat nem végez az első tízben az őszi idény végén, akkor a játékosok nem kapnak prémiumot.


A 7. fordulóban elszenvedett Vasas elleni 5-0-s vereséget követően úgy döntött, a Paksi FC vezetősége, hogy a továbbiakban a játékosok csak az alapfizetésükért játszanak az őszi idény végéig.

Amennyiben ekkor az első tíz hely valamelyikén foglalnak helyet, akkor visszamenőleg megkapják a plusz járandóságaikat a csapattagok. Ha azonban nem teljesítik ezt a célkitűzést, akkor búcsút inthetnek ezeknek az összegeknek.

Jelenleg a 13. pozíciót foglalják el Tököli Attiláék, de a rendkívül szoros középmezőny miatt csupán két pontra a 10. helyen tanyázó Zalaegerszeg mögött.

Legközelebb Újpestre látogatnak Gellei Imre tanítványai, ahonnan már sikerült ponttal távozniuk múlt szerdán, amikor Ligakupa-találkozón játszottak 0-0-s döntetlent a felek.

Bár valószínű, hogy az akkor pályára lépők közül csak kevesen kapnak lehetőséget a jövő hétvégi bajnokin és sokkal nehezebb lesz pontot rabolni a paksi alakulatnak.

A Siófok vizitál azután Pakson, ahol esélyesként léphet pályára a hazai gárda. Hasonló szituációban a REAC és a Nyíregyháza ellen sem sikerült pontot otthon tartaniuk a Duna-partiaknak ebben a szezonban.

A Nyíregyházi vereség után Gellei Imre nem csak játékosai, de a játékvezetők teljesítményétől sem volt elragadtatva.

„Egy szabályos gólunkat az asszisztens jelzése alapján annulálta a játékvezető. Valamint egy jogos büntetőtől is megfosztott bennünket. A Nyíregyháza az első kontrájából vezetést szerzett. Az első játékrészben mi irányítottuk a játékot, de a második félidőben már kiegyenlítettebb játék folyt a pályán. A játékvezető olyan döntéseket hozott, amik számunkra teljesen érthetetlenek” – mondta el a rutinos mester.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu