Társa fertőzheti meg H1N1-gyel Beckhamet

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 14. 15:57
Vadócz Krisztián épségben átesett a betegségen, ám a magyar labdarúgó-válogatott és a spanyol Osasuna középpályásának nagy szerencséje volt, mert az új típusú influenza (H1N1) enyhébb válfaját kapta meg. Landon Donovan, az amerikai labdarúgás egyik legnagyobb csillaga viszont borzasztóan rosszul érzi magát. A Los Angeles Galaxy csatára a Mexikó ellen 2-1-re elveszített idegenbeli meccs után már sejtette, baj van. Visszatérve klubcsapatához megállapították, hogy megfertőződött - most mindenki attól tart, a vírust közben átadta a csapattársaknak is, többek között David Beckhamnek...


A Sports Illustratednek adott nyilatkozatában Landon Donovan elismerte, megkapta a H1N1 vírust és elmondta, még életében nem érezte magát ennyire betyárul.

„Már múlt vasárnap éreztem, valami nincs rendben - emlékezett vissza Donovan. - Aztán elmentem a válogatottal Mexikóba, a világbajnoki selejtezőre. Bár végigjátszottam a meccset, gólpasszt is adtam, végül mégis kikaptunk. Kár, hogy nem csupán ettől éreztem pocsékul magam.”

„Végül úgy döntöttem, hogy elmegyek az orvoshoz. Annyira gyenge voltam, levert, mint életemben talán még soha. Akkor mintát vettek tőlem és sajnos kiderült, elkaptam a H1N1-et. Nem tudom, mi lesz, kétségbe vagyok esve.”

Szerencse - ha lehet ilyet mondani egyáltalán - a szerencsétlenségben, hogy a H1N1-et hordozó személy a megfertőződéstől számított egy hétig még nem fertőz. Kérdés, mikor kapta meg pontosan az új típusú influenzát Donovan?

Ha a kelleténél korábban, akkor retteghetnek a válogatott-, és klubbeli csapattársai. Többek között David Beckham is...

Donovan természetesen nem futballozhat még egy darabig. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu