„Százmillió euróért mehet Ibrahimovic"

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 16. 19:25
Vezeti az olasz labdarúgó-bajnokság góllövőlistáját, rettegésben tartja a világ bármelyik csapatának kapuját, nem véletlenül pezseg az élet az Internazionale csatára, Zlatan Ibrahimovic körül. A címvédő természetesen foggal-körömmel ragaszkodik egy ilyen klasszishoz, de a klub igazgatója, Marco Tronchetti Provera elárulta, lenne az a pénz, amiért megválnának sztárjuktól. Hogy mennyiért? Egészen pontosan százmillió euróért.


 

A bosnyák származású sztárt 2006 nyarán szerezték meg a kék-feketék, aki különösebb lelkiismeret-furdalás nélkül hagyta faképnél az éppen akkor bundabotrányba kerülő és a másodosztályba kényszerülő Juventust.

 

Szó mi szó, Ibrahimovic megszolgálta a rááldozott vagyont, elégedett is a svéd teljesítményével az Inter. Mint ahogy egy ismert közhely is mondja, pénz beszél, kutya ugat. Valahogy így képzeljük el olasz bajnokság listavezetőjét, amely az egyre nehezebb gazdasági helyzetben, nem zárkózik el semmilyen üzlettől. Persze meg is kéri azt, ami jár.

 

A csatárt 2013-ig szerződés köti az Interhez, ám egy kellően megnyerő ajánlat hatására akár meg is válnának tőle. Egészen pontosan százmillió euróért.

„Ibrahimovic egy igazi klasszis. Hogy megér-e ennyit? Ez egy nagy kérdés Massimo Morattinak (a klub elnökének - a szerk.), bár azt hiszem, tudom a választ a kérdésre. Nehéz lenne visszautasítani egy ilyen ajánlatot” – érvelt Provera.

Bizonyára számos kérője akad majd Ibrának a nyári átigazolási szezonban, addig azonban még van dolga a bajnokságban már húsz találatot jegyző támadónak. Noha tetemes, tíz pontos előnye van az Internek a Juventusszal szemben, a forduló rangadóját vívja majd a két együttes szombat este a Stadio Olimpicóban, Torinóban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu