Szakítófélben José Mourinho!

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 23. 13:50
Sokba került egy rejtélyes olasz hölggyel folytatott flört José Mourinhónak, az olasz bajnok Internazionale vezetőedzőjének. Több mint húsz évnyi házasság felesége beadja a válókeresetet - értesült Correio de Manha portugál lap hétfőn.


Mourinho jelenleg szabadságát tölti feleségével egy távol-keleti üdülőparadicsomban, de  csupán a látszat, hogy minden a legnagyobb rendben lenne magánéletében. A portugál lap szerint az asszony a napokban vette fel a kapcsolatot néhány ügyvéddel, hogy hamarosan elkezdődhessen a válási procedúra. Úgy hírlik, José már beletörődött Matilde döntésébe, így elválnak útjaik.

Az olasz bulvársajtó az utóbbi hetekben-hónapokban már többször is találgatásokba bocsátkozott a témában, főleg azután, hogy a szakember díszdoktorrá avatásán nem volt jelen felesége Lisszabonban. Sokaknak szemet szúrt az is, hogy a tréner egyedül sétál a városban este, egyedül vásárol Milánóban. Bár a rokonok, közeli barátok akkor azzal hessegették el az újságírókat, hogy ez csak azért van így, mert a család Comóban lakik, a svájci határ mellett, miközben a Special One Appiano Gentilében irányítja a szakmai munkát az Internél. 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu