Sokkolta a svéd újságírókat Ibra

Szerző: SHLétrehozva: 2011. október 4. 19:56
Zlatan Ibrahimovic gondolatai nem a svéd labdarúgó-válogatott soron következő Eb-selejtezői, még csak nem is a Milan vasárnapi, torinói fiaskója, hanem a visszavonulás körül forogtak hétfőn. Erről tesz tanúbizonyságot a Sportbladetnek adott interjúja.


"Öregszem, elrepült az idő, talán még egy évet bevállalok, vagy valami ilyesmi" - kezdte az Aftonbladet című lap sportrovatának a Milan világklasszisa.

"Úgy érzem, érett személyiség lettem, két gyermekem is van. Olyan gyorsan elszálltak az évek, miközben egyik csapattól a másik csapathoz vándoroltam, és semmi másra nem maradt időm a futballon kívül. Ha visszavonulok, akkor nem akarok törődni semmivel, csak azzal hogy egy kicsit élvezzem az életet. Nem tudom, meddig futballozom, még egy kicsit biztosan szeretnék."

Meg lehet érteni Ibrát, hiszen mérföldkőhöz érkezett, hétfőn lépett a negyedik ikszbe. Mint elmondta, "családi körben ünnepelte harmincadik születésnapját", s innentől a napokban már csak a válogatottra koncentrál.

Az ünneplését némileg beárnyékolta, hogy klubcsapata, az AC Milan 2-0-s vereséget szenvedett vasárnap este a nagy rivális Juventus otthonában, Torinóban.

A svédeknek vagy pénteken Finnországban, vagy kedden Hollandiában kell(ene) nyerniük a biztos továbbjutáshoz, különben - ha a mieink verik a Puskásban Forsselléket a jövő hét elején - akkor a magyar nemzeti válogatott végez a második, pótselejtezőt érő pozícióban az E-csoportban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu