Sitku szerint csapatmunka volt a siker

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 27. 10:50
A Győri ETO elleni mérkőzés egyik főszereplője az FC Fehérvár labdarúgócsapatának két gólt szerző csatára, Sitku Illés volt, akinek ráadásul a sérül Vujovicsot is pótolnia kellett egy személyben. A támadó a SportHirado.hu kérésére értékelte a hétvégi mérkőzésen történteket.


„Nem lehetek csalódott sem az eredménnyel, sem pedig a saját magam teljesítményével, pedig akár három gólt is rúghattam volna az ETO-nak. Ez a győzelem rendkívül fontos volt a számunkra, mert a bajnokság előtt határozott célkitűzést kaptunk a vezetőktől, s ennek a három pontnak a megszerzésével továbbra is esélyünk maradt, hogy ennek megfeleljünk.”

Arra a felvetésre, hogy a sérült Vujovics hiányában is sikerült háromszor megszerezni a vezetést a jó erőkből álló Győr ellen, a Fehérvár házi gólkirálya ekképp válaszolt:

„Társak nélkül semmire sem mentem volna, de persze nagyon örülök a két gólomnak. Ennél azonban fontosabb a győzelem, s most a gólszerzés bizony rám maradt… Igaz csapatmunka volt, hiszen a Győr kétszer is tudott válaszolni a vezetésünkre, de mi nem adtuk fel, harmadszor is betaláltunk, s ez már a győzelmet jelentette a számunkra. Kellett már ez a siker…”

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu