Simán nyerte a Pápa a Barcs otthonában

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 19. 16:21
Érvényesült a papírforma Barcson a labdarúgó NB II nyugati csoportjának 11. fordulójában. A sereghajtó dél-somogyiak otthonában magabiztosan győzött a Lombard Pápa Termál FC csapata. A vendégek nagy arányú sikeréhez Szűcs kapus bravúrjai is kellettek.



Labdarúgó NB II., nyugati csoport, 11. forduló
Barcsi SC – Lombard Pápa Termál FC 0-4 (0-1)
Barcs, 400 néző. V.: Pánczél (Kis, Beidek)
BARCS: Kuczkó – Stilet, dr. Matus, Bakó, Pókos – Tolnai (Iván, 72.), Kollega, Horváth P. (Eszlátyi, 60.), Tahirovics - Kordé, Tompa (Németh, 60.). Szakmai igazgató: Toma Árpád.
PÁPA: Szűcs L. - Fehér, Kovács Sz., Farkas, Rajnay – Schrancz, Imrik, Gyömbér, Tóth G. (Venczel, 77.) - Szabó Zs., Rebryk (Germán, 57.). Vezetőedző: Kovács László.
Gólszerzők: Gyömbér (13.), Schrancz (63.), Szabó Zs. (74.), Imrik (88.)
Sárga lap: Pókos (11.), illetve Imrik (37.), Schrancz (40.)

 

 

Idegesen, sok hibával kezdett a hazai csapat, és hamar góllá érett a Pápa fölénye. A 13. percben a jobb szélen Szabó futotta le védőjét, középre ívelt, és Gyömbér 9 méterről, senkitől sem zavartatva a kapu bal oldalába fejelt. 0-1.

 

A gól után magához tért a Barcs, de a hazaiak első akciójára a 19. percig kellett várni: Tahirovics szépen lőtt 12 méterről az elvetődő Szűcs mellett, de a labda a kapufáról kipattant, és védők felszabadítottak. Nyolc perccel később újra a kapufa mentette meg a vendégeket: Tahirovics 22 méterről, ballal megeresztett lövése csattant a keresztlécen, majd Szűcs tisztázott az érkező Tompa elől.

 

A folytatásban kiegyenlített játékot láthattak a nézők, újabb gól már nem esett.

 

A 63. percben egy-egy kimaradt nagy lehetőség után Schrancz növelte a vendégek előnyét: lesgyanús helyzetben közelről helyezett a hálóba. 0-2.

 

Négy perccel később Tahirovics bombázott 15 méterről, Szűcs kapus ezúttal is a helyén volt, és a felső léc alá tartó labdát szögletre ütötte.

 

A 74. percben újabb gólt szereztek a vendégek. Szabót ugratták ki a társak: a pápai játékos rávezette Kuczkóra a labdát, és 7 méterről a kapuba lőtt. 0-3.

 

A 88. percben Imrik gólja adta meg a kegyelemdöfést a sereghajtónak: a 12 méteres lövés utat talált a kapu jobb oldalába.0-4.

 

A vendégek jól használták ki a barcsi védők bizonytalankodásait, a biztos győzelméhez kellettek Szűcs Lajos bravúrjai is.

 


EDZŐSZEMMEL
Toma Árpád: - Az eredmény hűen tükrözi az erőviszonyokat.
Kovács László: - Kötelező győzelem volt, jó mérkőzésen négy gólt rúgtunk.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu