Shearer bólintott: ő vezeti a Szarkákat

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 1. 07:22
A legenda visszatér! Kedd éjjel hivatalosan is bejelentették: az idény végéig Alan Shearer irányítja a kiesőhelyen álló Newcastle United labdarúgócsapatát. Nem lesz egyszerű dolga a korábbi gólkirálynak, hiszen bent kell tartania a Szarkákat a Premier League-ben. A fekete-fehér csíkosak jelenleg a tabella 18. helyét foglalják el. A korábbi válogatott támadó az egyébként is csak ideiglenes jelleggel kinevezett Chris Hughton helyét foglalja majd el.


Teljesült a geordie-szurkolók álma: korábbi ikonjuk, a többszörös gólkirály Alan Shearer ezúttal rábólintott a Newcaste menedzseri pozíciójára. Amióta Kevin Keegan távozott a Szarkák éléről, hétről-hétre felröppent a városban született klasszis kinevezése. Ő azonban unos-untalan elutasította a felkéréseket.

Kérdéses, hogy ezúttal miért fogadta mégis el az ajánlatot, amellyel szurkolók tízezreinek okozott mérhetetlen örömöt. Egy azonban biztos, Shearer az idény végéig írta alá szerződését, amelyben nem kisebb feladatot vállalt, mint hogy az élvonalban tartja az észak-angliai város csapatát. 

Tudni kell, hogy ha Joe Kinnear szívpanaszok miatt nem kénytelen a műtőasztalra feküdni, valószínűleg ő maradt volna Michael Owenék mestere. A tapasztalt tréner helyett néhány meccs erejéig megbízott edzőként, Chris Hughton irányította a Unitedet. Shearer most az ő helyét vette át. 

A 38 éves - még fura ezt vele kapcsolatban leírni -  szakember tíz évet töltött a Newcastle csapatában játékosként és több mint 300 találatot szerzett.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu