KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ALAN_SHEARER"
Alan Shearer visszatér - a Nottinghambe! 2011. október 4. 14:55 Egykoron ferencvárosi szíveket fájdított és most ismét visszatérne a futballba Alan Shearer. A Newcastle, a Blackburn és a Sunderland egykori kiváló angol válogatott csatára ezúttal a Nottingham Forestbe igazolna - pontosabban annak menedzsmentjébe.
 
Ciki: élő adásban szólt Adebayor mobilja 2010. június 16. 11:23 VIDEÓ! Váratlan kellemetlenség zavarta meg Emmanuel Adebayor hétfői televíziós szereplését a tekintélyes BBC csatorna élő adásában. A Manchester City támadója éppen a kameruni válogatottat méltatta, amikor megszólalt mobilja, és hiába viccelődött jót a stúdióban a műsorvezető, és a másik szakértő, Alan Shearer, a togói nem vette a poént, rezzenéstelen arccal folytatta mondókáját ott, ahol abbahagyta.
 
Lehallgatási botrány Alex Fergusonnal 2009. július 10. 19:26 Egyre nagyobb hullámokat ver az a lehallgatási botrány, amely sokkolta a brit közvéleményt. A Guardian című napilap úgy tudja, a Rupert Murdoch médiamágnás érdekeltségi körébe tartozó két bulvárlap, a Sun és a News of the World a „sáros”, többek között Sir Alex Ferguson és Alan Shearer kárára.
  
Alan Shearer: Mindent újjá kell építeni 2009. május 25. 16:52 A Newcastle United tizenhat év után búcsúzott vasárnap az élvonaltól, amelyhez a menedzser, Alan Shearer szerint rossz döntések egész sorozata vezetett. Az Aston Villa ellen öngólt szerző Damien Duff hűségesküt fogadott a Szarkáknak, és rendületlenül hisz benne, hogy azonnal feljutnak egyévnyi championshipes száműzetés után. Steven Taylor elsősorban a szurkolókat sajnálja.
 
Shearer bólintott: ő vezeti a Szarkákat 2009. április 1. 07:22 A legenda visszatér! Kedd éjjel hivatalosan is bejelentették: az idény végéig Alan Shearer irányítja a kiesőhelyen álló Newcastle United labdarúgócsapatát. Nem lesz egyszerű dolga a korábbi gólkirálynak, hiszen bent kell tartania a Szarkákat a Premier League-ben. A fekete-fehér csíkosak jelenleg a tabella 18. helyét foglalják el. A korábbi válogatott támadó az egyébként is csak ideiglenes jelleggel kinevezett Chris Hughton helyét foglalja majd el.
 
Newcastle United: Shearer visszautasította az edzői pozíciót 2008. november 29. 14:44 Visszautasította a számára felkínált edzői pozíciót Alan Shearer a Newcastle United menedzsere, Joe Kinnear mellett. Utóbbi szakember, ahogy az kiderült, az idény végéig biztosan a Szarkák élén marad.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu