Schweini: A Bayern jobb, mint a Dortmund

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 8. 11:04
Két fordulóval a Bundesliga őszi idényének vége előtt óriási meglepetésre a Bayern München hátránya 17(!) pont az éllovas Borussia Dortmunddal szemben, a bajorok sztárja, Bastian Schweinsteiger szerint azonban a tabella jelenlegi állása csalóka, hiszen a rekordbajnok még mindig jobb csapat, mint a listavezető.


„Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy a Bayern jobb csapat, mint a Dortmund. Igazából egyetlen olyan együttest sem tudok említeni, amelyik jobb lenne, mint a miénk" - nyilatkozta magabiztosan Schweinsteiger az Eurosportnak.

„A Borussia erőssége, hogy agresszív játékstílusban játszik, és játékosai rengeteget futnak. Nem akarom lebecsülni az eredményeiket, főleg mivel, amíg ők hozták a nehéz mérkőzéseiket is, addig nekünk több döntetlen is becsúszott" – ismerte el nehézségeiket a középpályás.

A világbajnoki bronzérmes az interjúban többek között gyerekkoráról mesélt, elárulta, majdnem síelő lett belőle, hiszen tagja volt a német nemzeti csapat és napjaink legjobbjaival volt egy szinten. Végül viccesen megjegyezte, azért döntött a labdarúgás mellett, mert unta az állandó fagyoskodást.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu