Saját szurkolói utálták ki a Juve-védőt

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 19. 13:13
Elkeseríti a Juventus szurkolóinak magatartása Jonathan Zebinát, a Zebrák francia hátvédjét. A fanatikusok a Fulham elleni - kieséssel végződő - Európa Liga-találkozó során többször is sértegették a futballistát, aki kiállítását követően még be is mutatott az őt ócsárlóknak. Azóta már bocsánatot kért, ám a drukkerek megnyilvánulásait nem felejti el egyhamar...


Jonathan Zebina sosem tartozott a nagy kedvencek közé. Játéktudását természetesen elismerték mindenhol, ám ez is kevés volt ahhoz, hogy belopja magát a fanatikusok szívébe. A Fulham elleni, kieséssel végződő meccsen betelt nála a pohár.

„Egy közel harmincfős csoportról van szó, amely több ezer kilométert utazott Angliába csak azért, hogy minket zaklasson. Felipe Melót és engem már a bemelegítés során megtaláltak. Elegem van ebből. Le kell állítani ezeket az embereket. Több tapsot kaptunk a Fulham-szurkolóktől, mint a mieinktől..." - dühöngte ki magát a Corriere Dello Sport hasábjain a válogatott játékos.

Zebina később, már lehiggadva, a bemutatásért is bocsánatot kért, amit hajrábeli kiállítása után követett el... „Bocsánatot kérek emiatt, nem mutattam jó példát a gyerekek számára. Nagyon elkeseredett voltam."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu