Rossz ómen: elromlott az Újpest gépe

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 15. 17:34
A tervezettnél három órával később, csupán délután fél négykor hagyhatta el Ferihegyet a labdarúgó Európa-liga 2. selejtezőkörére Bukarestbe utazó Újpest. A lila-fehér egyesület hivatalos honlapja arról számolt be, hogy a csúszás már a becsekkolásnál megkezdődött, de ezt a repülőtéren még szervezési problémákkal magyarázták. Valójában hajtóműproblémáról volt szó.


A kellemetlen meglepetés azonban a repülőgépen érte az Újpest FC küldöttségét, mivel a jobb oldali hajtómű csak nehezen indult be, majd amikor nagy nehezen mégis, néhány perc után újra csökkent a teljesítménye.

A gép román pilótája igyekezett minden utast megnyugtatni, de 14 órakor közvetlenül a felszállópályára történő felhajtás előtt bejelentette, hogy a repülőgépnek műszaki hiba miatt vissza kell fordulnia.

A Steaua Bucuresti ellen csütörtökön este fellépő lillák visszatértek a Ferihegyi repülőtér termináljára, és arra vártak, hogy megjavítsák a repülőgépet, vagy küldjenek egy másikat Temesvárról.

Végül ez utóbbi variáció valósult meg, s míg a játékosok a reptéren dekkoltak, legalább megebédeltek. A hírek szerint az esti edzést - a kellemetlen malőr ellenére is - megtartják.

A Steaua-Újpest Európa-liga találkozót csütörtökön, magyar idő szerint 19.30-tól rendezik meg Bukarestben, a Ghencea Stadionban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu