KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "STEAUA_BUCURESTI"
Fejbe verték a Steaua játékosát - videó 2011. október 31. 15:19 Hiába várták a szurkolók, hogy folytatódjon a játék, a bíró félbeszakította a vasárnap esti Petrolul-Steaua román bajnoki labdarúgó-mérkőzést. A meccsen 1-0-ra vezettek a vendégek, amikor tizenegyeshez jutottak - ezt nem bírta elviselni egy hazai drukker, aki komótosan bekocogott a pályára és hátulról fejbe verte Gheorghe Galamazt, aki arccsonttörést szenvedett. Mindezt tetézte, hogy a látogatók kapusát petárdával hátba dobták. A Ploiesti súlyos büntetésre számíthat, a három pontot vélhetően 3-0-val megkapja a Steaua.
 
Rakétát dobtak rá, de beadta a labdát 2011. május 27. 12:38 VIDEÓ!!! A szerda esti román kupadöntőn kiderült, hogy a Dinamo Bukarest szélsője, Gabriel Torje egy szupermen. A Steaua kemény magja egy sistergő, szikrázó rakétát lőtt ki felé, nem akármilyen lélekjelenlét kellett ahhoz, hogy megvárja, amíg becsapódik előtte, majd, mintha mi sem történt volna, beadja a labdát az alapvonal mellől. Szerencsére kutya baja sem esett. A meccset a Steaua nyerte 2-1-re, 21-edszer hódította el a trófeát.
 
A Liverpool kivédekezte a továbbjutást 2010. december 2. 20:52 VIDEÓ! A védekezésre és kontrákra berendezkedett Liverpool 1-1-es döntetlent játszott a Steaua otthonában, ezzel biztosította helyét az Európa-liga egyenes kieséses szakaszában. A tartalékos, öt hét után visszatérő Joe Cole-lal a kezdőben felálló Vörösök két komolyabb helyzetükből Jovanovics révén találtak be, míg a Bukarest végig irányított, többet birtokolta a labdát és támadott, de a végén egy Pepe Reina-hibának köszönhette pontszerzését.
 
Aki harmadszor lesz a Steaua edzője 2010. szeptember 28. 13:16 Edzői pályafutása során harmadszor lesz a Steaua Bucuresti labdarúgócsapatának vezetőedzője Marius Lacatus, korábbi román válogatott futballista.
 
El: Koman gólpassz után Dzsudzsák-gól! 2010. szeptember 16. 23:02 VIDEÓK! Magyar nap az Európa-ligában! Koman Vladimir beadásából szerzett vezetést a Samp Eindhovenben, de a legvégén jött Dzsudzsák és lesújtott, 17 méterről suhintott a hálóba. Juhász fejesgólja már nem segített az Anderlechten, amely otthon maradt alul 3-1-re a Zenit ellen. Huszti a cserepadról nézte végig a találkozót. A Liverpool, a Stuttgart és a Porto is fölényes sikert aratott, fordulatos meccsen gyűjtötte be a három pontot a Hajnalt nélkülöző Dortmund Lvovban. Otthon kapott ki a Sevilla.
 
Legenda lett a Steaua elnöke 2010. augusztus 11. 15:31 A Steaua Bucuresti Bajnokok Ligája-győztes kapusát, Helmuth Duckadamot nevezték ki a klub elnökének.
 
Magyarul kértek bocsánatot a románok 2009. július 22. 12:21 Címlapján kért bocsánatot az Adevarul román országos napilap szerdai számában a Steaua szurkolóinak magyargyalázó transzparenséért, amelyet az Újpest elleni Európa-liga párharc bukaresti meccsén feszítettek ki. "Magyarország, szépen kérünk, bocsáss meg" - olvasható a lap közleményében. A romániai Országos Diszkriminációs Tanács és az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) is vizsgálódik. Magyarországon belpolitikai ügy lett a dologból.
 
Elverték az Újpestet Bukarestben! 2009. július 16. 21:24 Az Újpest kétgólos vereséggel kezdett Romániában, a Steaua Bucuresti otthonában az Európa-ligában, feszült hangulatú mérkőzésen. Az első félidő végén emberelőnybe kerültek a lilák, de nem tudtak élni a nagy lehetőséggel, rögtön a szünet után kapituláltak. Miután Korcsmár is kiállította magát, már a Steaua kezében volt a meccs, s a cserecsatár Bogdan Stancu gondoskodott arról, hogy magabiztos előnybe kerüljenek a hazaiak. Tisza Tibor a hajrában ziccert szórakozott el, az Újpest lehet, hogy a továbbjutást. Ebben sokkal több volt!
 
Rossz ómen: elromlott az Újpest gépe 2009. július 15. 17:34 A tervezettnél három órával később, csupán délután fél négykor hagyhatta el Ferihegyet a labdarúgó Európa-liga 2. selejtezőkörére Bukarestbe utazó Újpest. A lila-fehér egyesület hivatalos honlapja arról számolt be, hogy a csúszás már a becsekkolásnál megkezdődött, de ezt a repülőtéren még szervezési problémákkal magyarázták. Valójában hajtóműproblémáról volt szó.
 
Románia: vallása miatt menesztve 2008. december 19. 17:57 Vallása miatt menesztették a Steaua Bucuresti labdarúgócsapatának muszlin erőnléti edzőjét, aki az eset miatt a nemzetközi szövetséghez, a FIFA-hoz fordult.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu