Rooney feltámadt, Bayern-oktatófilm

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 17. 22:35
VIDEÓ! Wayne Rooney legszebb időszakait idézte a Manchester United kedd esti BL-nyitányán, ahol biztosan, 4-2-re nyertek a Vörös Ördögök a Bundesliga-bronzérmes Bayern Leverkusen ellen, az Álmok Színházában. A Sahtar lehet majd a United fő riválisa. A Manchester City egy frenetikus tíz perccel döntött el mindent Plzenben, miközben a Bayern számára már csak jutalomjáték volt a második félidő, totálisan uralta a terepet az Allianz Arenában a címvédő.


 

LABDARÚGÓ BAJNOKOK LIGÁJA, A-CSOPORT
MANCHESTER UNITED-LEVERKUSEN 4-2 (1-0)
Manchester, Old Trafford, vezette: Dami Skomina (szlovén).

MU: De Gea - Smalling, Ferdinand, Vidics, Evra - Carrick, Fellaini (Cleverley, 80.) - Valencia, Rooney (Hernández, 84.), Kagava (Young, 71.) - Van Persie. Menedzser: David Moyes.
Cserepad: Lindegaard, Evans, Fábio, Anderson, Young, Cleverley, Hernández.

LEVERKUSEN: Leno - Boenisch, Spahic, Toprak, Donati - Reinartz, Rolfes, Can - Sam (Kruse, 78.), Szon (L. Bender, 64.), Kiessling (Derdiyok, 79.). Vezetőedző: Sami Hyypiä.
Cserepad: Palop, Wollscheid, Bender, Hilbert, Öztunali, Derdiyok, R. Kruse.

G.: Rooney (22., 70.), Van Persie (59.), Valencia (79.), ill. Rolfes (54.), Toprak (88.)

Sárga lap: Szon (13.), Reinartz (20.)

VIDEÓ:


MULev42Goa by footballdaily1

REAL SOCIEDAD-SAHTAR DONYECK 0-2 (0-0)
San Sebastián, Anoeta, vezette: Ovidiu Hategan (román).

REAL SOCIEDAD: Bravo - Dani Estrada, Mikel González, Inigo Martínez, De la Bella - Rubén Pardo (Granero, 81.), Bergara, Xabi Prieto - Vela, Seferovic (Agirretxe, 69.), Griezmann (G. Castro, 74.). Vezetőedző: Jagoba Arrasate.

SAHTAR: Pjatov - Srna, Rakickij, Kucser, Sevcsuk - Hübschman (Sztyepanenko, 66.), Fernando (Fred, 87.) - Douglas Costa (Bernard, 77.), Alex Teixeira, Taison - Luiz Adriano. Vezetőedző: Mircea Lucescu.

G.: Teixeira (65., 86.)

Sárga lap: Bergara (81.), Ínigo Martínez (85.), ill. Alex Teixeira (16.), Rakickij (44.), Luiz Adriano (45+1.), Douglas Costa (66.), Fernando (83.)

LABDARÚGÓ BAJNOKOK LIGÁJA, D-CSOPORT

BAYERN MÜNCHEN-CSZKA MOSZKVA 3-0 (2-0)
München, Allianz Arena, vezette: Gianluca Rocchi (olasz).

BAYERN: Neuer - Rafinha, Boateng, Dante, Alaba - Lahm - Robben (Shaqiri, 80.), Müller, Kroos (Schweinsteiger, 72.), Ribéry - Mandzukic (Pizarro, 75.). Vezetőedző: Josep Guardiola
Cserepad: Starke, Van Buyten, Kirchhoff, Contento, Shaqiri, Schweinsteiger, Pizarro.

CSZKA: Akinfejev - Ignasevics, Nababkin, V. Berezuckij, Sennyikov - Wernbloom, Zuber (Milanov, 77.), Cauņa - Honda, Musa (Bazeljuk, 74.), Vitinho (Tosics, 46.).
Cserepad: Csepcsugov, Vaszin, A. Berezuckij, Tosics, Milanov, Rahimic, Bazeljuk.

G.: Alaba (3.), Mandzukic (41.), Robben (69.)

VIDEÓ:


BayCSK30Goa by footballdaily1

VIKTORIA PLZEN-MANCHESTER CITY 0-3 (0-0)
Plzen, Doosan Arena, vezette: Paolo Tagliavento (olasz).

PLZEN: Kozácik - Hejda (Hubník, 67.), Limbersky, Procházka, Rajtoral - Horava, Horváth, Petrzela, Kovarík - Kolár (Duris, 61.), Bakos (Tecl, 84.). Vezetőedző: Pavel Vrba.
Cserepad: Bolek, Hubník, Pospísil, Koukal, Tecl, Duris, Wágner.

MAN. CITY: Hart - Zabaleta, Kompany, Nasztaszics, Kolarov - Yaya Touré (Javi García, 80.), Fernandinho - Jesús Navas (Milner, 67.), Agüero, Nasri - Dzeko (Negredo, 83.). Menedzser: Manuel Pellegrini.
Cserepad: Pantilimon, Lescott, Milner, García, Rodwell, Negredo, Jovetics.

G.: Dzeko (48.), Yaya Touré (53.), Agüero (58.)

Sárga lap: Limbersky (40.), ill. Kolarov (17.), Fernandinho (28.)

VIDEÓ:


PlzCit01Dze by footballdaily1

PERCRŐL PERCRE:

93.: VÉGE!!!! KÉT GÓLLAL NYERT AZ MU, HÁROMMAL A BAYERN ÉS A CITY!

90.: Három perc még.

MANCHESTER - 90.: Van Persie is tud üres kapura hibázni.

SAN SEBASTIÁN - 86.: Teixeira-dupla!!!! Elviszi a három pontot a Sahtar.

MANCHESTER - 88.: GÓÓÓÓÓÓL!!!! TOPRAK!! Szöglet után fejeltek a kapufára, a kipattanót kotorta be. 4-2

MÜNCHEN - 80.: Csere: Robben helyett Shaqiri.

MANCHESTER - 79.: GÓÓÓÓÓL!!!! VALENCIA!!! A 16-os jobb oldalára játszottak be elé, maga elé engedte, és bevágta a közelebbi alsóba, Leno nem tudta kispárgázni. Rooney-é az assziszt. 4-1

MÜNCHEN - 75.: Csere: Mandzukic helyett Pizarro.

MÜNCHEN - 72.: Csere: Kroos helyett Schweinsteiger. Bazeljuk a pályán a CSZKA-nál. Kagava helyett Young az MU-nál.

MÜNCHEN - 69.: GÓÓÓÓÓÓL!!!! ROBBEN!!!!! Alaba nagy bejátszása után mattolta Akinfejevet. 3-0

MANCHESTER - 70.: GÓÓÓÓL!!!! ROONEY!!! De Gea hatalmas kirúgása után rossz helyre fejelte Spahic, Rooney elment a balösszekötő helyén, és belőtte a rövid alsóba. 3-1

SAN SEBASTIÁN: 65.: GÓÓÓÓL!!!!! Vezet a Sahtar Alex Teixeira góljával!

MANCHESTER - 64.: Érdekes csere: Szon helyett Lars Bender.

MANCHESTER - 59.: GÓÓÓÓL!!!! RVP!!!!!! Valencia beadását félollóból verte be 14-ről, kissé jobbról. Klasszis gól! 2-1!!

PLZEN - 58.: GÓÓÓÓÓÓÓL!!!!! AGÜERO!!!!! Lágyan a hosszú alsóba, 13-ról, okos gól. 0-3!!!

PLZEN - 53.: GÓÓÓÓÓÓÓL!!!! YAYA TOURÉ!!! Húszról, jobban a felső sarokba. 0-2

MANCHESTER: 54.: GÓÓÓÓÓL!!!!! ROLFES!!!! A kontrából betalált a Bayer, Rolfes húsz méteres, bivalyerős lövése beakadt, talán hozzá is értek, befelé csavarodva ment be félmagasan. Szon készítette le neki. 1-1

MANCHESTER: 53.: Rooney cselezte ki a kapust, majd éles szögből betette az érkező RvP-nek, de nem nézett fel, így hosszan!! Moyes a fejét fogja.

PLZEN - 48.: GÓÓÓÓÓÓL!!!!! DZEKO!!!!! Agüero csinálta meg a helyzetet, átverekedte magát egy védőn, majd a bosnyák elé tálalt, aki az ötödik helyzetét már nem szórakozta el. 0-1!!!!!

46.: FOLYTATÁÁS!! Csere a Moszkvánál: Vitinho helyett Tosics.

Eredmények az első játékrész után: Man. United-Leverkusen 1-0, Sociedad-Sahtar 0-0, Köbenhavn-Juventus 1-0, Galatasaray-Real Madrid 0-1, Benfica-Anderlecht 2-0, Olympiakosz-PSG 1-1, Bayern-CSZKA Moszkva 2-0, Plzen-Man. City 0-0

45+1.: VÉGE A FÉLIDŐNEK 1-0, 2-0, 0-0.

MANCHESTER - 43.: Rooney szabadrúgása húsz centivel csavarodott el a kapu jobb oldala mellett! RvP besárgult reklamálásért.

MÜNCHEN - 41.: GÓÓÓÓÓÓL!!!!!! MANDZUKIC!!!! Robben végzett el szabadrúgást jobbról, Mandzukic robbant be középen Martínezzel együtt, és szépen lefejelte a labdát nyolcról a közelebbi alsó sarokba. 2-0

MÜNCHEN - 38.: Mandzukic csukafejese a bal kapufa belső éléről pattant Akinfejevhez! Az MU szépen őrzi az eredmény közben az Old Traffordon.

MÜNCHEN - 34.: Kapura lőtt a CSZKA! Vitinho próbálkozott, erő volt benne, de nem helyezte eléggé, simán Neueré.

PLZEN - 30.: Dzeko fejesét sokan már bent látták, Kozácik kapus nem, aztán Agüero fejezett be kapufával egy szólót! Közelebb a gólhoz a City. Fernandinho szedett be egy lapot.

MANCHESTER - 22.: GÓÓÓÓL!!! ROONEY!!!! Van Persie kevergetett, ő még nem adott be, de nem sokkal később Evra igen, Rooney egyedül maradt, és hét méterről "lepattintotta", a léc alá ment be. 1-0

MÜNCHEN - 20.: Rafinha élesen, keményen lőtt az oldalhálóba. MANCHESTERBEN Reinartz is sárga lapos, akárcsal PLZENBEN Kolarov.

MANCHESTER - 13.: Szon sárgult be. Az MU türelmes, a City már kevésbé, közben Plzenben Jesús Navas tüzelt éles szögből, fölé.

MÜNCHEN - 5.: Akinfejev védte lábbal Mandzukic ziccerét!

MÜNCHEN - 3.: GÓÓÓÓÓL!!!!! ALABA!!!!!! 30 méteres szabadrúgást csavart el a sorfal fölött, a bal alsó felé szitált a labda, Akinfejev csak beleérni tudott. 1-0

20:45. ELKEZDŐDÖTT MÜNCHENBEN, PLZENBEN ÉS MANCHESTERBEN!

Veszélyes ellenfelet kapott a BL-nyitányra a címvédő Bayern München és az angol bajnok Manchester United is, de mindkét csapat élvezi a hazai pálya előnyét a csoportkör 1. fordulójában. A bajoroknál nincs meglepetés, az MU-ban kezd Smalling, Fellaini és Kagava is, akárcsak Rooney! A City Csehországból rabolná el mindhárom pontot a Bayern csoportjában. Kövesd élőben a fejleményeket velünk!

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Man. United, City, Bayern: ez fájhat!
Három hazájában szárnyaló riválissal találja magát szemben a Bajnokok Ligája A és D-csoportjának három fő, egyelőre nem teljesen meggyőző esélyese az 1. fordulóban. A Manchester Unitedre egy támadásban veszélyes Bayer Leverkusen...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu