Ronaldo visszatért, lerohanták – videó!

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 5. 09:18
Győztes mérkőzésen tért vissza több, mint egy év után a futballpályára a kétszeres aranylabdás világsztár Ronaldo a Corinthians színeiben a Brazil Kupa első fordulójában Itumbiarában. A "Fenomén" csak 29 percet kapott, gólt nem rúgott, de többször is az őrületbe kergette a hazai védőket, a szurkolók minden labdaérintését ovációval fogadták. A sztár a városi rivális Palmeiras ellen debütálhat kezdőként a hétvégén a brazil bajnokságban. A találkozó után a riporterek lerohanták a klasszist, egyikük majdnem "kiütötte a szemét" mikrofonjával.


RONALDO VISSZATÉRÉSÉNEK LEGSZEBB PILLANATAI!

A korábbi Milan-csillag a második félidő 21. percében váltotta Henriquét, innentől kezdve indult a Ronaldo-show, amelynek minden egyes epizódját hangos ovációval jutalmazta a Juscelino Kubitschek Stadion közönsége.

A szurkolók konstatálhatták, a sztár egyáltalán nem felejtett el futballozni, a legjobb helyen volt nála a labda, egy távoli lövésből kis híján gólt is szerzett. Az mindenestre bizonyos, a kondícóján még van mit javítania, alaposan fel kell kötnie a gatyaszárat, ha az ősi rivális Palmeiras ellen is bizonyítani szeretne a hétvégén, mondjuk a kezdőcsapatban.

Az első fordulós kupameccset egyébként 2-0-ra nyerte a Sao Pauló-i sztárcsapat, Chicao és Santos góljával.

Az összecsapást követően valósággal lerohanták a sztárt a riporterek és az újságírók, egyikük szemöldökön is vágta mikrofonjával a futballistát, aki alig tudott szabadulni a megrészegült zsurnaliszták gyűrűjéből (videó, lent).

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu